Ha a játékon belüli kihívások már nem elegek, akkor itt van pár érdekes feladat

Ha a játékon belüli kihívások már nem elegek, akkor itt van pár érdekes feladat

Akkor mehet egy jó Dredd Bíró, a Világ Négy Sarka és egy könnyed Átutazó?

Az Epic minden héten új feladatokat mér a játékosokra, –de így is van olyan, aki már hamar végez a dolgokkal. Ebben a cikkben az ő figyelmükbe szeretnék ajánlani néhány kihívást, –ami azon kívül, hogy rendesen megnehezíti a dolgokat–, igencsak poén tud lenni. Ha szeretnétek megfűszerezni a haverokkal a játékot, vagy egyszerűen magatokban tennétek magasabb fokozatba azt, akkor íme néhány ötlet.

Alap kihívások

  • No healing/shielding: Ez gyakorlatilag egy jó öreg Iron Man, de abból is a nehezebbik fajta. Egyeteln olyan tárgyat sem használhattok, ami pajzsot vagy életerőt tölt vissza. Bizony még a tábortűz sem játszik.
  • Just White: Csak és kizárólag fehér fegyverrel lehet nyomulni, ha valami már színesedik, akkor az tiltott.
  • No building: Nem lehet építeni, egy falat se. A Port-a-Fort sem játszik. Persze más építményeit lehet használni.
  • One Loot: Csak egy házat lehet lootolni a meccs elején: amit ott találtok azzal kell harcolni. A levadászott ellenfelektől csak a muníciót lehet elvenni, illetve a gyógyító cuccokat.
  • Just Granade: Csak gránátokat –és persze az öreg csákányt– lehet használni fegyverként.

Mester szint

Itt már ketté kell szedni a dolgokat, hiszen vannak olyan kihívások, amiket csak squadban lehet tolni, de legalábbis egy másik haver kell hozzá.

Solo

Solo vs. Squad

A dolog nagyon egyszerű: magadban csatlakozz be egy Squad meccsre. A Cél persze nyilván a Victory Royale. 

Dredd Bíró (Judge Dredd)

A cél, hogy Tilted Towersben landolj, majd szisztematikusan indulj felfelé valamelyik toronyházba, és ölj meg mindenkit, aki szembejön. Ha egyben elkezdesz felfelé menni, akkor nem fordulhatsz vissza és nem ugorhatsz ki egy ablakon.

A Pacifista 

Nem harcolhatsz. Úgy kell nyerned, hogy nem lősz egyszer sem a játékban, –szóval bújj el rendesen. Építeni szabad, bár azzal csak felhívod magadra a figyelmet.

Squad

A Bontók (Wrecking Crew)

A cél megint a Tilted Towers. A cél az, hogy bontsatok le minden még álló épületet. Persze közben lehet harcolni, de anélkül nem mehettek el, hogy nincs minden romokban. 

A Világ Négy Sarka (Four Corners)

A kihívás hasonlít az előzőhöz. Itt a lényeg, hogy négyen a map négy sarkába ugrotok. Amint mindenki leért, akkor lehet indulni a pálya közepére. Aki elsőnek ér oda, az nyert.

A Hosszútáv Futók (Country Crossing)

Jelöljetek ki egy pontot a térképen, ugorjon oda mindenki. Amint mindenki leért, akkor a térkép másik oldalán lehet lerakni egy pontot, oda kell eljutni. Aki elsőnek ér oda az nyer. Mindent lehet használni; az már a ti dolgotok, hogy kerestek-e Launch Pad-et például, vagy csak egyszerűen sprinteltek. Jó szórakoztást!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!