HIVATALOS: Draken csatlakozik a fnatic-hoz

HIVATALOS: Draken csatlakozik a fnatic-hoz

Megegyezett a két svéd csapat, draken immáron hivatalosan is fnatic játékos lett.

A tegnapi nap folyamán még csak erős pletyka szinten kezeltük azt, hogy draken Golden-t váltja a fnatic-ban. Mára viszont már hivatalosan is bejelentette a csapat, hogy sikerült megállapodni a NiP-pel. Golden in-game leader volt egészen addig, amíg Xizt meg nem érkezett a csapatba, azóta csak entry fraggerként tevékenykedett. A 22 éves draken eddig a svéd riválisban játszott, ahol nem is olyan rég néhány nézeteltérés miatt Lekr0 váltotta őt. 

Riport: Draken a fnatic-ban folytatja

A NiP-ben kispadra került, de hamarosan újra feltűnhet Xizt oldalán, az ősi rivális fnatic-ban.

A pletyka akkor indult be, amikor JW közölte a csapattal, hogy ő már nem szeretne elsődleges AWP-s játékos lennie, így szükség volt egy másik sniper játékosra. Xizt és draken már játszottak egymás mellett még az NiP-ben, 2017 márciusa és 2018 februárja között. 

Az első versenyük ezzel a felállással a július 3-8 között tartandó ESL One Cologne lesz. Draken tehetsége nagyon sokat dobhat a csapat erején és talán újra odaérhetnek a csúcsra. Xizt irányítása pedig tudjuk, hogy mennyire erős tud lenni, így attól sem kell tartani, hogy in-game leader problémái lesznek a fnatic-nak. flusha, JW és KRIMZ pedig már évek óta együtt játszanak, így az ő tapasztalatuk és rutinjuk csak segíteni fogja draken-t abban, hogy megfelelően beilleszkedjen a csapatba és a legjobbat tudja nyújtani. 

fnatic felállása immáron hivatalosan a következő:

Robin "flusha" Rönnquist
Jesper "JW" Wecksell
Freddy "KRIMZ" Johansson
Richard "Xizt" Landström
William "draken" Sundin

Jimmy "Jumpy" Berndtsson (edző)

Mit gondoltok, visszatérhet a fnatic a legjobbak közé ezzel a felállással?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Cover: HLTV

Kövess Minket!