Közeledik a végjáték, már megint bekapcsoltak a TV-k

Közeledik a végjáték, már megint bekapcsoltak a TV-k

Az Epic Games igazán szeretheti a televíziókat: ismét "rejtélyes" jelzés és visszaszámlálás tűnt fel rajtuk.

Lassan zárjuk a Fortnite negyedik szezonjának hetedik hetét, –ez pedig azt jelenti, hogy a szezon vége a nyakunkon van. Már csak néhány hét, –szám szerint három–, és megint érkezik az Epic Games valami fordulattal. Egy korábbi cikkünkben írtunk egy teóriáról, ami részben ugyan megdőlt, részben viszont még mindig igaz lehet.

A 4.4-es frissítés nagy csavart jelenthet a háttértörténetben - teória

Heldeus | 18/06/11 18:30 A Fortnite Battle Royale hétről-hétre változó háttér eseményei fordulóponthoz érkezhettek a 4.4-es frissítéssel. A pálya több helyen is megváltozott, a meteordarabokat és Hop Rockokat szállító konvojok a map más részeire költöztek, szépen haladnak az útjukon, kaptunk egy futball pályát is, -de ami a legfontosabb, hogy a meteorban rejlő berendezés szétnyílt.

A játék televíziói ezúttal egy koponyát mutatnak nekünk, ami egyértelműen az Omegának titulált gonosztevő bázisra utal. Bár egyre több jel mutat arra, hogy a Blockbuster skin karaktere, a "The Visitor" lesz itt az ellenségünk. Érdekesség, hogy Nintendo Switch-en viszont egy visszaszámlálást láthatunk.

A tweet tegnapi, így a visszaszámlálás ma már előrébb tart, az időpont viszont megfelel a következő patch nap várható időpontjának. Ez lehet egy szimpla beetetés, és semmi különleges nem fog történni azon a napon, vagy pedig lehet akár a rakéta kilövésének visszaszámlálója is. Minden jel arra mutat, hogy azt a rakétát bizony ki akarják majd lőni; az adott bázison is beindult egy-két rendszer.

A nyolcadik heti Blockbuster kép tette egyértelművé, hogy itt valami nagy csavar lesz várható, ugyanis Omega helyett a Visitor áll a rakéta előtt programozva azt.

Mit gondoltok, a következő patch-nél felszáll ez a mindent elpusztítani képes fegyver?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!