Tricky Three - A verseny, ahol mindenki nyer

Tricky Three - A verseny, ahol mindenki nyer

Közösségi kihívásra, bemutató mérkőzésekre és persze kiélezett tankcsatákra számíthattok a Tricky Three eseményen június 24-én.

A Tricky Three esemény alapkoncepcióját az a felvetés adta, hogy minden nevező kiélvezhesse a World of Tanks e-sport versenyek nyújtotta izgalmakat, ezért rögtön az elején szeretném leszögezni, hogy nem egy hagyományos versenyre kell számítani. Maga az esemény elsősorban közösségi élményt szeretne nyújtani, és három nagy részre oszthatjuk fel, így közösségi kihívásra, bemutató mérkőzésre és magára a versenyre.

Közösségi kihívás

Egy jól koordinált szakasz könnyedén eldöntheti a csata sorsát, ráadásul most egy kis szerencsével aranyat, prémium napokat és személyes tartalékokat is nyerhettek. Nincs más dolgotok, mint elküldeni a visszajátszásokat a Wotinfo csapatának az alábbi linken keresztül.

Bemutató mérkőzés

A Tricky Three videós csapatát Goodbad93, MrScheff és Seriouzhnya alkotják, akik ellen a bajnokságon is játszhattok majd, de két bemutató mérkőzést is megtekinthettek a verseny előtt, ahol a WoT Magyar Liga szombati 3on3 versenyének legjobb és legszerencsésebb csapatai mérettetnek meg ellenük. Ez azt jelenti, hogy a WML bajnokság első helyezett csapata automatikusan kvalifikálja magát, de a negyeddöntőbe be nem jutott csapatok közül véletlenszerűen kiválasztásra kerül egy, hogy június 24-én nagyközönség előtt bizonyíthassanak.

A hab a tortán: Tricky Three verseny

Ez nem egy hagyományos verseny lesz, ami azt jelenti, hogy nem a megszokott egyenes kiesési rendszerben zajlanak majd a csaták. Erre a versenyre azért került megváltoztatásra a jól megszokott koncepció, hogy minden csapat a lehető legjobban kiélvezhesse egy e-sport verseny izgalmait. A verseny menete tehát úgy néz majd ki, hogy a nevező csapatokat nyolcas csoportokba sorsolják, és értelemszerűen mindenki mindenkivel játszik majd egy-egy csatát a csoportján belül. Minden győzelem után pontokat szerezhettek, amik meghatározzák a csoporton belüli végső helyezéseteket.

Nevezz és játssz élőben!

Miért nevezz a versenyre?

A garantált arany nyereményen túl a nevező játékosok között kisorsolásra kerül a Wargaming által felajánlott 3 darab Razer DeathAdder egerek egyike, –ráadásul a vasárnapi élő adás alatt további prémium napokat, személyes tartalékokat, de akár egy Panther/M10 harckocsit is nyerhettek.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.