Hamarosan érkezhet a Battle For Azeroth Pre-Patch

Hamarosan érkezhet a Battle For Azeroth Pre-Patch

Ahogy azt már megszokhattuk, általában a kiegészítők előtt érkezik egy úgynevezett pre-patch, amiben felkészülünk a következő tartalomra.

Ugyan hivatalos időpont még nincs, de valószínűleg - a régebbi tapasztalatokból kiindulva - olyan egy hónappal a BFA indulása előtt elérhetővé válik majd a 8.0, vagyis a pre-BFA patch a live szervereken. Ez azt jelenti, hogy megkapjuk a talent és specialization változtatásokat, és más lesz a térkép is.

Elérhetővé válik majd két Scenario, a The Burning of Teldrassil, és a Battle for Undercity, ami természetesen az indítója lesz az egész háborúnak, és kiderül, hogy mi is történik pontosan a két frakcióval és a területeikkel.

Ami még fontosabb azonban, hogy nagyon sok tartalom kikerül a játékból, amit érdemes még most megszerezni.

Ilyenek például a First Aid Achievemenetek - az egész First Aid átkerül a Tailoring szakmába - , Ahead of the Curve Achievement - ami ugye Argus legyőzését takarja, a 8.0 előtt - , kikerül Strand of the Ancients és Ashran, ezeknek a teljesítményeit szintén érdemes megszerezni, ha eddig még nem tettük, és van még számtalan dolog, amit jóval nehezebb lesz elérni, hiszen a játékosközösség nagy része átvonul az új területekre.

A pontos időpont még nem érkezett meg, de július elejével kell számolni, a pletykák szerint már esetleg 3-án, 10-én és 14-én is megérkezhet.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!