Ismét két új játékmód nyomai bukkantak fel a játék fájljaiban

Ismét két új játékmód nyomai bukkantak fel a játék fájljaiban

Ezekben a játékmódokban sokkal inkább a taktikusság lesz a fő szempont.

A v4.4-es Cont Update-tel most nem új skinek, hanem két új LTM bukkant fel a játék fájljainak bugyraiban. Az egyik a "Tactics Showdown" névre hallgat, a másik pedig a "Ground Game-re". A két játékmód eléggé hasonlít egymásra. A különbség feltehetően annyi lesz közöttük, hogy a Tactics Showdown a neve alapján várhatóan kompetitív játékmód lesz, –olyan mint a Solo Showdown vagy a Blitz Showdown–, míg a Ground Game tét nélküli játékmód lesz. Nézzük is meg melyik mit fog tartalmazni.

A Stink Bombbal és Rocket Launcher nerffel érkezett a v4.4 Content Update

Ezenfelül egy-két bugfix és új LTM is érkezett.

Tactics Showdown

Ebben a játékmódban a taktikán lesz a hangsúly, meghatározott mennyiségű lőszer és nyersanyag lehet majd nálunk, az építményeink kevesebb életerővel fognak megjelenni, –illetve ha lelőnek minket kevesebb nyersanyagot fogunk magunkból kiejteni. Tehát nem lesz az, hogy a végtelenségig tudjuk lőni valakinek a falát, ő pedig a végtelenségig tudja újra és újra felhúzni.

Ground Game

A Ground Game szinte teljesen ugyanaz, mint a Tactics Showdown: itt is a taktikusságon és a megfontolt harcokon lesz a hangsúly. Ebben a játékmódban sokkal inkább a természetes fedezékeket kell majd kihasználnunk, a lövéseinket pedig jól át kell majd gondolnunk. 

Ezek az LTM-ek sokkal jobban fognak hasonlítani a tradicionális battle royale-okra. Kíváncsian várjuk, hogy a közösség hogyan fogja fogadni őket. Biztosan roppant furcsa lesz, hogy nem húzhatunk fel azonnal egy giga tornyot, ha ránk lőnek, mert lehet azzal le is nullázzuk a készleteinket. Arról, hogy ezek a játékmódok mikor érkezhetnek egyelőre nincs információ, –de mivel a Final Fight LTM hamarosan elérhetővé válik, feltehetően ezeknek sem kell majd 1-2 hétnél több.

Nektek hogy tetszenek ezek a módok?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!