Riport: Az EnVyUs kiteszi minden CS:GO játékosát

Riport: Az EnVyUs kiteszi minden CS:GO játékosát

A flickshot.fr értesülései szerint mind a fő-, mind az akadémiacsapatától búcsúzik az észak-amerikai szervezet.

Az egykoron szebb napokat is megélt EnVyUs 11 játékosának szerződését mondhatja fel a flickshot.fr legfrissebb beszámolója szerint. A név, melyet egykoron Majorbajnokok viseltek büszkén, 2018. nyarára teljes egészében eltűnt a rivális G2 mellett a francia szcénában, az eredmények pedig egészen borzalmasak voltak Kenny "KennyS" Schrubék távozása óta. Rengeteg cserén mentek át az elmúlt másfél évben, ám úgy tűnik ez sem lendítette előrébb a szekerüket, így a szervezet kénytelen visszavonulót fújni.

ScreaM régi önmagát idéző 4K-t durrantott - VIDEÓ

A CSGO Asia Championshipen villantotta meg a belga játékos, hogy még mindig tud olyanokat lőni, mint fénykorában.

A források szerint Vincent "Happy" Schopenhauert és Cédric "RpK" Guipouy-t titokban kitették már a CS:GO Asia Championships előtt, ők várhatóan a jövőben sem folytatják már Fabien "KioShiMa" Fiey-ékkel, ha azok máshová igazolnának. Helyüket nagy eséllyel a következő versenyeken is Alexandre "xms" Forté és Christophe "SIXER" Xia veszik át, akiket az év elején kitettek a kezdőből, de a sanghaji esemény előtt visszafogadtak. Az észak-amerikai szervezetnek egyébként egy akadémiacsapata is volt 2017 áprilisa óta. Őket is elengedik szerződésükből, miután képtelenek voltak megvetni lábaikat a nemzetközi porondon annak ellenére is, hogy összetartó négyfős maggal és komoly potenciállal bírtak.

A döntésről egyelőre neL forrásai sem tudnak többet, tehát az még tisztázatlan, hogy az EnVyUs teljesen felhagy-e a Counter-Strike-kal, vagy csak a francia szcénából vonulnak ki. Az viszont biztos, hogy a döntés hátterében az áll, hogy a szervezet megelégelte a helyzetét ebben a címben. Mindenképp szomorú azt látni, hogy egy ennyire meghatározó név tűnik el, még ha kis időre is, hiszen a CS:GO történelem egyik legsikeresebb csapatának adtak egykor otthont, akik 2015 őszén megnyerték a kolozsvári Majort, miután Kölnben döntősök voltak.

A következő játékosoktól búcsúzik az EnVyUs a riport szerint:

Adil "ScreaM" Benrlitom
Fabien "kioShiMa" Fiey
Ali "hAdji" Haïnouss
Alexandre "xms" Forté
Christophe "SIXER" Xia
Vincent "Happy" Schopenhauer
Cédric "RpK" Guipouy
Lambert "Lambert" Prigent
Audric "JaCkz" Jug
Valentin "VKLL" Bartolomei
Julien "PetitSkel" Marcantoni

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!