A Stink Bomb sokkal erősebb lett, mint azt elsőre gondolnánk

A Stink Bomb sokkal erősebb lett, mint azt elsőre gondolnánk

Igaz egy picit keveset sebez, de rengeteg taktikai előnye van az új gránátnak.



Június 19-én, tehát a legújabb Content Update-tel bekerült egy új gránát, amit már régóta várt a közösség, hiszen már év elején is hallhattunk róla. A Stink Bomb eldobása után egy sárgás felhőt hoz létre 9 másodpercig, mely fél másodpercenként ötöt sebez azokra a játékosoknak, akik a felhőben tartózkodnak.

A Stink Bombbal és Rocket Launcher nerffel érkezett a v4.4 Content Update

Ezenfelül egy-két bugfix és új LTM is érkezett.

Ez az tárgy az utolsó csapást is mérheti az ellenfélre, mivel képes összesen 90-et is sebezni. Azonban itt nem a sebzésén, hanem a látóképesség tompításán, az ellenség megzavarásán, és annak fontosabb lépéseinek megakadályozásán van a hangsúly. 
Stratégiailag (is) rengeteg előnye van: például, hogy kiüldözzük a többi játékost a saját építményéből, hogy megszüntessük a magasságból származó előnyét, vagy, hogy "szétszórjuk" csapattársait.
Éppen ezért elmondható, hogy az egyik legjobb sebzést okozó, eldobható itemről beszélünk. Mondjuk túl nagy verseny nem volt, hiszen a többi gránát általában eléggé hasztalan (kivéve a Impulse Nade) és nincs értelme elvenni magunktól egy helyet csak azért, hogy C4-eket vagy sima gránátokat dobálhassunk.

A Stink Bomb, és a Thermal Scope Assault Rifle a legjobb kombináció lehet harc közben

A Stink Bomb legjobban akkor használható, ha a játék legújabb fegyverével kombináljuk: A Thermal Scope Assault Rifle-lel.  A Thermal Scope AR képes hő alapján észrevenni az ellenfelet, ami egy elég erős kíséretet nyújt a vizualitás hiányában lévő, a Stink Bomb által kreált káoszra. Hajíts pár Stink Bomb-ot pár játékosra akik harc közben vannak, majd egy biztonságos helyen elhelyezkedve vedd kézbe a Thermal Scope AR-t. Így elég könnyen letudod szedni az ellenfeleid, –ráadásul mindezt teljes biztonságban. Egy tökéletes megoldás, –ha már picit unod a shoti metát, és inkább távolságot tartva szeretnéd megnyerni a harcot.

Kövess Minket!