Mit szólnátok egy Assassin játékmódhoz a BR szigeten?

Mit szólnátok egy Assassin játékmódhoz a BR szigeten?

Egy kis időre profi bérgyilkosnak érezhetnénk magunkat a Fortnite világában is!

Az Epic Games előszeretettel ad ki különféle játékmódokat, hogy színesíthessék a BR sziget világát. Voltaképp hetente, maximum kéthetente felszínre kerül egy-két új játékmód, mely mindegyike valami különlegeset kínál nekünk. Ebben a tevékenységben természetesen a közösség is benne van; szinte végtelen mennyiségű koncepció ötletet találhatunk játékmódokra.

Így csinálj Tower Defense játékot a Fortnite Battle Royale részéből is!

Ha szerencséd van, és a vihar megkímél akkor igazi Tower Defense játékká alakíthatod Wailing Woods-ot.

Most egy Reddit felhasználó, hhreplica1013 egy Assassin móddal állt elő. Az ötlet már csak azért is zseniális, mert battle royale módról beszélünk, de egyszerre mindössze egy célpontunk lenne. Ez az LTM mindössze négy szabállyal rendelkezik:

  • A meccsbe érkezés után egy perccel kapsz egy célpontot. Ennek a játékosnak a mozgása követhető a térképen.
  • Ha megölöd a célpontodat, megkapod az ő célpontját.
  • Csak a célpontodra és a téged üldöző bérgyilkosra oszthatsz ki sebzést.
  • Az utolsó ember győz.

Ez azonban nem minden, replica úgy álmodta meg, hogy ebben a játékmódban a Sniper fegyverek és a hangtompítós pisztoly nagyobb eséllyel spawnolnának. Szerintünk lehetne ez a játékmód akár csak ezzel a két fegyvertípussal, –de persze fel lehetne dobni még olyan Limited Time Itemekkel is, mint például egy kard, shurikenek, vagy akár hangtompítós mesterlövész. A tárgykategória adott, hiszen a Jetpack egy ilyen besorolású item. Ebbe a kategóriába azok a tárgyak kerülnek, amik túl nagy hatással lennének a játékra, –ezért csak időszakosan érhetőek el.

Persze nem feledkezhetünk el arról sem, hogy valakinek meg mi lennénk a célpontjai; így érdemes lenne a hátunk mögé is nézni. 

Nektek tetszene egy ilyen?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!