A Realm Royale maga mögé utasította a PUBG-t Twitch-en

A Realm Royale maga mögé utasította a PUBG-t Twitch-en

A Hi-Rez játéka stabilan tör fölfelé: kicsivel ugyan, de a PUBG-t is leelőzte már a nézett órák függvényében!

A Realm Royale igazán ígéretesen indult el a battle royale-ok piacán, –már az első hétvégén elérte a 100 ezer egy időben játszó játékost–, most pedig a múlthét folyamán felkerült a Twitch top 10 legtöbbet nézett listájára; olyan játékokat utasítva maga mögé, mint az Overwatch, a HS vagy épp a PUBG.

A képen jól látható, hogy a Fortnite továbbra is bődületesen vezet, –ez alkalommal egy új rekordot is felállított az E3 Pro AM kupának köszönhetően. Mögötte jön maga az E3, ami nem is csoda, hogy ott van a listán, hiszen számtalan gigantikus Twitch csatorna is streamelte az ottani történéseket. Ahogy haladunk szépen lejjebb megakadhat a szemünk a Realm Royale-on, ami az előkelő 7. helyet szerezte meg magának, a 8. helyre szorítva vissza ezzel a PUBG-t. A különbség nem túl nagy kettejük között, továbbá elég egyértelmű az is, hogy miért alakulhatott ki. A nagy nevű streamerek, –mint például Shroud– erősen ráfeküdtek most a Realm Royale-ra, így az idő bizony nem a PUBG-nak számolódott. Nyilvánvalóan ebben itt-ott benne van a Hi-Rez keze is: a streamerek egy része valószínűleg megbízásból próbálta ki a játékot, viszont a folytatás már rajtuk állt. Bárhonnan is nézzük, egy pár hetes battle royale-ról beszélünk, aminek a követésével egyetlen hét alatt 6,4 millió órát töltöttek el az emberek csak Twitch-en. Ez csupán egy platform, –vajon mennyi lehet a többivel együtt?

Természetesen benne van a pakliban, hogy ez az egész a kezdeti hype miatt van; de a Realm Royale-ban hatalmas a potenciál, a játék előtt még nagy jövő állhat, hogyha a fejlesztők ügyesen csinálják a dolgokat. 

Amennyiben érdekel a játék, a Steam áruházban az ingyenes játékok között megtalálhatod. Ha pedig szeretnél csatlakozni Realm Royale közösségünkhöz, azt oda, vagy a lenti bannerre kattintva megteheted. Látogassatok el a Paladins Hungary weboldalára is.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!


Kövess Minket!