Kövessétek velünk ma estétől az ESL One New York selejtezőit!

Kövessétek velünk ma estétől az ESL One New York selejtezőit!

HellRaisers vs EURONICS mérkőzéssel indul a magyar közvetítés ma este, érdemes lesz bekapcsolódni!

Bár még a kölni ESL One-on sem vagyunk túl, máris a szeptember végi, New York-i esemény selejtezői pörögnek. Ma este a Magyar Esport TV-vel közösen elhozzuk nektek a HellRaisers és az EURONICS Bo3 találkozóját a nyílt kvalifikációkból, de hétfőn és kedden sem maradtok adás nélkül!

A program szerint 18:00-tól Picibear és zeneszerzo hozzák el nektek a már említett mérkőzést az alább is megtalálható csatornán. Hétfőn folytatódik a menet a zárt selejtezőkkel, –méghozzá délelőtt 11:00-tól egészen estig–, míg kedden egy órával hamarabb, 10:00-kor indul a maratoni meccsáradat, hogy a 16:00-rára kiírt Bo5 döntő se tartson hajnalig.

A zárt kvalifikáció vigaszágas kiesési rendszerben, Bo3 mérkőzésekkel zajlik egészen a már említett fináléig. Négy meghívott csapattal biztosan találkozunk majd: ők a Gambit, a Heroic, a North és az OpTic. Hozzájuk csatlakozhat a mai napon a HellRaisers-Euronics és a k1ck-BIG meccsek győztese. További információkért és az esemény magyar nyelvű közvetítéséért kapcsolódjatok be alább 18:00-tól!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!