Noah Whinston szerint a MIBR-játékosok szerződése a leghosszabb valaha

Noah Whinston szerint a MIBR-játékosok szerződése a leghosszabb valaha

Az Immortals igazgatója egy rövid interjúban beszélt a Made in Brazil visszatéréséről, és a játékosok papírjairól.

A tegnapi MIBR bejelentés után Noah Whinston, az Immortals ügyvezető igazgatója adott interjút a theScore esports-nak, melyben néhány új részletet is elárult a projektről. A legtöbb kérdés az új brand és a brazil e-sport lehetőségeire tért ki, –azonban ennél jóval izgalmasabb téma is felmerült, méghozzá a játékosok szerződései. Noah állítása szerint FalleNék a Counter-Strike történelem leghosszabb megállapodását írták alá velük!

Felfedték a történelem legrosszabbul őrzött titkát, íme a MIBR!

Hosszú hónapok várakozása után végre hivatalosan is elárulták, hogy kik játszanak Made in Brazil néven ezentúl.

Pontosan nem derül ki, hogy mennyi az annyi, –de egy kis spekuláció után minimum 4-5 évről lehet szó. A korábbi csúcstartó biztosan a Virtus.pro, vagy talán a North voltak. A lengyelek 2016 decemberében írták alá a maguk 4 évre szóló papírját a kiemelkedő, havi 20-25 ezer dolláros csekkekért. Velük ellentétben a dánok helyzetéről nincs hivatalos adat, de az elmúlt egy évben többen is azt mondták (Richard Lewis-tól kezdve a TSM vezéréig, Reginaldig), hogy 5 évre írtak alá a VP-hez hasonló fizetésért. Mivel ez csak pletyka, –így nem vehetjük készpénznek–, ezért biztosan nem is állítjuk, hogy ez a rekord.

Noah Whinston elárulta azt is, hogy a játékosok találták ki, hogy az Immortals élessze fel a legendás Made in Brazil márkát. De azt is megtudtuk, hogy egy részük innen készül visszavonulni is, ami valószínűleg a két 27 éves tagra, FalleNre és ferre igaz. Egy legalább 4-5 éves szerződés azt jelentené, hogy már átlépnék a 30-at is, –ami az e-sportolók között már igen hosszú karriert jelent, hiszen sokan 25 éves korukra kiégnek a csúcson.

A teljes interjúért az alábbi, 18 perces, angol nyelvű videót érdemes megnézni:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!