Több, mint százezren nézték Twitch-en a WoW MDI-t

Több, mint százezren nézték Twitch-en a WoW MDI-t

Példátlan közönsége volt a Mythic Dungeon Invitational döntőjének.

Június 24-én véget ért a WoW Mythic Dungeon Invitational 2018, –amit végül egy európai csapat tudott megnyerni: név szerint a Kjell's Angels. Az ellenfelük nem más volt, mint amerika és a világ egyik legerősebb guild-je a Method, –akik a versenyen már egyszer megverték az európai gárdát, de a döntőben végül egy szoros összecsapásban alulmaradtak az európai gárdával szemben. A két és fél órás döntőben végig fej-fej mellett haladtak a csapatok, és az utolsó dungeonben –pontosabban a Neltharion's Lair-ben– is kiélezett volt a helyzet. Végül a KA körülbelül 25% HP-nyi előnnyel megnyerte a versenyt.

Természetesen egy ilyen esemény mindig nagy nézősereget összeszed, –de a WoW-ban eddig példátlan közönség gyűlt össze ezúttal–, hiszen az ötödik meccs végén több, mint 100 ezer ember nézte a WoW MDI-t;  ezt így egyértelmű sikernek könyvelheti el a Blizzard, és tovább folytathatja a WoW e-sport fejlesztését. 

Az öt Dungeon –név szerint és sorrendben a Maw of Souls, Vault of the Wardens, Upper Karazhan, Court of Stars és Neltharion's Lair volt. MoS-t és Upper Karazhan-t a Method nyerte, míg értelemszerűen az összes többit a Kjell's Angels. Ezzel 100 ezer dollárt tett zsebre az európai csapat úgy, hogy végig az esélytelenebbek között tartottak őket számon. Igazi sikersztori ez és újabb e-sport játéknál erősíthetjük meg, hogy: EU>NA. Az öt Dungeon runt EZEN a linken megtekinthetitek. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

   

Kövess Minket!