A nagy újraegyensúlyozás - Németország

A nagy újraegyensúlyozás - Németország

A középső tiereket hamarosan változás éri, –ami remélhetőleg pozitív lecsengésű lesz majd–, de addig is: itt vannak azok a német járművek, amikre leginkább ráférne egy kis erősítés.

A hét folyamán bemutatjuk nemzetenként azokat a harckocsikat, amik szintjükön gyengébben teljesítenek hasonszőrű riválisaiknál, így rögtön az egyik legnépszerűbb –és legtöbb kritikát kapott– nemzettel, azaz Németországgal kezdünk.

A középső tierek nagy újraegyensúlyozása

A Wargaming legújabb újraegyensúlyozási hulláma ezúttal a középső tiereket fogja érinteni.

A német tankok

A német tankokkal rengeteg probléma van a játékon belül, ami igencsak megnehezíti a kezdők dolgát: a lövegeik szintjükhöz képest nem a legjobbak, nem rendelkeznek igazán jó védelemmel, lomhák és még lövegsüllyedésük sincs, de épp ez a szép bennük, hogy valódi kihívást nyújtanak.

Tier V

Turán III prototípus

A Turánnal a legfőbb probléma, hogy lassú, kicsi a látótávolsága és túl kevés lőszert vihetünk magunkkal a csatába. Megoldást jelenthetne, ha a látótávolságot legalább 350 méterre növelnék, javítanának a talajellenállásán és megnövelnék a lőszerkapacitását.

Pz.Kpfw. III Ausf. K

A listára azért került fel, mert nemes egyszerűséggel ez a legrosszabb tier V-ös közepes harckocsi jelenleg. A gyorsulását a gyenge motor és a rossz talajellenállási értékei korlátozzák, a lövegkezelhetőség borzasztó, –gy élvezeti faktora sincs.

VK 30.01 (H)

A nehéz tank, aminek nincs páncélzata. Egy magasabb DPM-mel rendelkező löveg –vagy egy kis extra páncélzat a toronyra– kompenzálhatná a harckocsi hátrányait.

Pz.Sfl. IVc

Hihetetlenül sérülékeny, –ráadásul a top löveg páncélátütési képességeit a rossz lövegkezelhetőség és lassú fordulási sebesség miatt nem tudjuk kihasználni. Utóbbi kettőn mindenképp ajánlott lenne javítani.

StuG III Ausf. G / StuG IV

A tolatási sebességét, a fordulékonyságát, a páncélátütését és a látótávolságát is módosítani kellene, hogy jobban passzoljon a 2018-as játékmenetbe.

Tier VI

VK 28.01

Egyszerűen kapja vissza mozsárágyúját.

Pz.Kpfw. IV Schmalturm

A lövedék sebességét és a motor teljesítményét növelni, a célzási idejét csökkenteni kellene.

VK 30.01 (D)

A célzási idején és a löveg szórását kellene elsősorban a T-34-85M értékei fölé emelni.

Tier VII

Spähpanzer SP I C

A lövedék sebességén lehetne gyorsítani kicsit.

Tiger P

A Porsche Tiger egy időben az egyik legjobb választás volt a tier VII-es mezőnyben, de azóta a Tiger H lövegét annyira megerősítették, hogy a parancsnoki járműként használt nehéz tank elbújhat mögötte. A Tiger P-nél két irányt lehet elképzelni. Az egyik értelemszerűen a páncélzat további erősítése, a másik pedig a DPM minimális növelése.

St. Emil

A Sturer Emil jobb motorteljesítményt és egy kicsit több lőszert kaphatna, hogy ne a lassan mozgó papírerőd játékstílust kelljen alkalmazni vele.

Krupp Steyr WT

Jobb mozgékonyság, lövegkezelhetőség és lövegsüllyedés: elengedhetetlenel lennének ahhoz, hogy a tankvadászt komolyan lehessen venni.

VK 30.02 (D)

Mind a normál, mind a prémium lövedékének nagyobb páncélátütési érték dukálna.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.