Videón a két új térkép - Minsk és Poland

Videón a két új térkép - Minsk és Poland

Végre videón is szemügyre vehetjük a két új pályát, amin a szuperteszterek múlt hét óta csépelik egymást.

Legutóbb Minsk és Poland főbb ismérvein rágtuk át magunkat, és a teljes képet vizsgálva jól láthatóan kirajzolódik egy minta, miszerint mindkét pályát ugyanazon irányelvek alapján hozták létre. A szovjet és a lengyel stílusú csatatéren is megtalálható az őrjöngő a nehéz tankok számára, a szárnyakon előrenyomulhatnak a könnyű és közepes tankok, a háttérben pedig a tankvadászok lapulhatnak meg.

Videó Poland pályáról

A pálya első ránézésre arról fog szólni, hogy a könnyű tankok a nyugati oldalról A4-be, míg a keleti oldalról A7-be futnak be, a tankvadászok és tüzérek pedig B1-be és B0-ba ássák be magukat. Személy szerint kezdés után azonnal a város felé venném az irányt, mert csak az biztosít egy minimális védelmet a potenciális fenyegetéstől, amit a bokor mögött megbúvó mesterlövész tankok jelentenek rám nézve.

Videó Minsk pályáról

Nem szeretnék a vészmadár szerepébe bújni, de a pálya nem tűnik túl játszhatónak a legtöbb tanktípus számára. A tüzérek és azok a tankvadászok, amik a meglepetés erejében bízva a mozgékonyságukra és az álcázásukra építenek, csak az A és K soron vethetik meg a lánctalpukat, de túl sok sebző lövéshez vélhetően nem jutnak majd, ugyanis a jobb páncélzattal rendelkező közepes és nehéz tankok, valamint a jól páncélozott tankvadászok értelemszerűen azonnal a város felé veszik az irányt, és a csatát az fogja eldönteni, hogy ki lő jobban, azaz ki lő több prémium lövedéket.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.