Cromennel hódíthatja el a FaZe az Intel Grand Slamet Kölnben

Cromennel hódíthatja el a FaZe az Intel Grand Slamet Kölnben

Már a harmadik versenyen játszik NiKo-ékkal a norvég játékos.

Olofmeister kényszer pihenője elég nagy érvágás a FaZe többi játékosának is, ugyanis őt versenyről-versenyre egy beugróval kell pótolni, aki kétségkívül nem tudja teljes értékűen betölteni a svéd helyét, így a csapat teljesítménye is visszaeshet. Mivel Olof az ESL One Kölnön sem tud játszani, így őt újra cromen fogja helyettesíteni. Cromen az utóbbi időben két versenyen is besegített már karriganéknek: az ESL One Belo Horizonte-n elsők lettek, míg az ECS 5. szezonjának döntőjén bronzérmet szereztek.

Most azonban egy újabb nagy feladat vár a norvégra, ugyanis az Intel Grand Slam szempontjából ez egy különösen fontos verseny lesz. Ha itt is összelőnek egy győzelmet maguknak, akkor a 150 ezres fődíj mellett további 1 millió dollárt kapnak. Ezt pedig ők is jól tudják, NiKo egy korábbi interjúban elmondta, hogy most maximálisan a Grand Slamre koncentrálnak.

"Jobban kell teljesítenem, hogy a csúcson tarthassam a csapatomat" - NiKo interjú

dan1 | 18/06/18 12:30 Óriásit küzdött egymással a két európai sztármix, a FaZe és a mousesports tegnap este. A végén azonban karriganék örülhettek, -bár ezt főleg NiKonak köszönhetik, aki az öt pályán összesítve 1.40-es értékelést hozott össze, és +45-be lőtte magát. Ezek után nem is volt kérdés, hogy a HLTV.org kit választ meg MVP-nek: persze, hogy a bosnyákot.

Már a csoportban sem lesz könnyű dolguk, ugyanis a fnatic-kel, a Liquiddel, a mibr-rel és a B.O.O.T-d[S]-sel kerültek egy ágra, a tornát pedig legutóbbival kezdik majd meg. A FaZe felállása így a következő:

  • Finn "karrigan"  Andersen
  • Nikola "NiKo" Kovač
  • Håvard "rain" Nygaard
  • Ladislav "GuardiaN" Kovács
  • Jorgen "cromen" Robertsen

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kép és borítókép: HLTV

Kövess Minket!