A felső ági döntőbe jutott a KlikTech!

A felső ági döntőbe jutott a KlikTech!

A toxic elleni győzelmet követően Kory és gejmzilla a román Nexus ellen vonulnak ma este!

Frissítés: Idő közben kiderült, hogy kory ma feltehetően az ICL miatt nem játszik. A helyére nelix ugrik be, aki egyébként szintén tagja a KlikTech felállásának.

Az eredeti cikk:

Magabiztos győzelmet aratott a KlikTech ötöse tegnap a toxic ellen, az ESL Dél-Kelet Európai Bajnokságán (SEC). A magyar-albán-szerb ötös 2-0-ás eredménnyel végzett a felső ági elődöntőben.

KlikTech 2-0 toxic

Dust 2-n indult az összecsapás, ahol kisebb hátrányba kerültek az első félidőben és 5:10-zel fordultak CT oldalra, de ez még a visszahozható kategória. A KlikTech be is bizonyította hogy mennyire: ugyanis a második etapban csak egyetlen egy kört engedtek ki a kezükből. A 11:1-es félidő, és a 16:11-es végeredmény magáért beszél, a T oldal nehézségei után egyértelműen gejmzilláék domináltak a toxic pályáján.

Ha visszanéznétek a mérkőzést, az alábbi magyar nyelvű VOD-on megtehetitek!

A folytatásban Mirage-t láthattuk: ez már a KlikTech választása volt, és meg is mutatták, hogy miért. Eredményesen támadtak a pisztolykörben, –majd az azt követő kettőben is–, de a vásárlós körökben kissé alulmaradtak a védőkkel szemben, egészen a 8. körig. Innentől ismét átvették az irányítást és 9:6-ra megnyerték a félidőt. A második etapban csupán az iskolakörökre tért magához a toxic, utána egyértelmű volt a CT-k dominanciája. A két magyar játékostól remek formát láthattunk: gejmzilla három headshottal állított meg egy force-vonatot a 23. körben, míg kory egy 1v2 clutch-csal döntötte el a meccs kimenetelét. A végső eredmény 16:9 lett, míg összesítésben 2-0.

Közvetítés

A mai napon 16:00-tól indul a magyar nyelvű ESL SEC közvetítés, és várhatóan 18:00-tól lesz látható a román Nexus és a Kliktech viadala, méghozzá a SEC felső ági döntőjében. A verseny vigaszágas kieséses rendszerben zajlik, tehát a győztes a nagy döntőbe, a vesztes az alsó ági döntőbe kerül. A magyar nyelvű közvetítést a már megszokott helyen találjátok, vagy ha még nem követitek csatornánkat, alább:

 

Dél-Kelet Európa legjobb CS:GO csapatai ebben a szezonban az 1,9 millió forintos összdíjazás oroszlánrészéért –és természetesen a régió koronájáért– harcolnak. Amennyiben a KlikTech nyeri meg az idényt, úgy gejmzilla és kory lehetnek az első magyarok 2015 óta, akik megnyerik kis hazánknak az ESL regionális bajnokságát.

Kép: HLTV

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!