Végre valahára kilőtt a rakéta!

Végre valahára kilőtt a rakéta!

Pontban 19:30-kor mindenki az ég felé szegezte tekintetét, és végre láthattuk azt, amire az egész szezonban vártunk.

Egészen tegnap este óta tudtuk, hogy a rakéta ma végre kilő pontosan 19:30-kor, –aki pedig ekkor a belépett egy meccsbe és felnézett az égre az láthatta, ahogy éppen elsüvít felette. Nézzük is meg, hogy mi történt pontosan, és hogy ez minek lehet az előjele!

A rakéta kilövését természetesen rengetegen nézték végig, így nagyon nehéz volt időben bejutni a játékba. A kilövés pillanata egy szokásos NASA rakétakilövésre hasonlított, és láthattuk, ahogy a rakéta hajtóműve leesik, valószínűleg ezt innentől Anarachy-ban találhatjuk meg. Ami érdekes, hogy rengeteg furcsa hangot hallhattunk, majd a rakéta hirtelen elkezdett lefele esni, és tisztán láthatóan bemérte Tilted Towers-t. Ne kezdjünk el nagyon izgulni, –hiszen valamiféle pajzs azonnal megvédte Tilted-et–, a rakéta pedig Moisty felé teleportált. Ezután ment egy kört a pálya körül és újabb kapuban távozott.

De nem örökre; a Loot Lake felett újra megjelent egy kapu, ami végleg kilőtte a világűrbe, de a rakéta hátrahagyott egy törésvonalat, amit akár most is láthattok az égen. Ezzel sajnos nem tudtunk meg túl sokkal többet, –de az biztos, hogy a rakéta távozott, méghozzá komoly nyomokat hagyva a pályán. Emellett természetesen megnéztük az összes helyszínt (és a bunkert is), de sajnos egyelőre még semmi újdonság nem érkezett, ahogy kiderítünk valamit a cikket frissítjük!

Ha valaki kíváncsi a kilövésre az alábbi videóban megnézheti:

Rocket taking off from r/FortNiteBR

További képek és videók:

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!