Most mutasd meg, mennyire pontosan ismered Azeroth térképét!

Most mutasd meg, mennyire pontosan ismered Azeroth térképét!

Egy mókás kis játékkal megtudhatjuk, mennyire vagyunk tájékozottak a World of Warcraft világában.

Habár általában ismerjük azokat a területeket, amelyeken éppen kalandozunk a World of Warcraft világában, a rengeteg kiegészítő miatt manapság előfordulhat, hogy egy-egy kontinens részt még csak meg sem látogatunk, mert sem a fejlődéshez, sem valami jobb felszerelés szerzéséhez nincs rá szükségünk. Ha te azonban kívülről vágod a WoW világ minden négyzetcentiméterét, az alábbi játékot pillanatok alatt ki tudod majd pörgetni maximális pontszámmal!

Létezik a neten egy GeoGuessr nevű játék, amely képeket dob fel, neked pedig ki kell találnod, hol lehet pontosan a világon az a hely, amit éppen nézünk.

Ennek mintájára készült el a Where in WarCraft? nevű WoW-GeoGuessr, ahol ugyanúgy képeket kapunk különböző helyszínekről, és nekünk meg kell találni a térképen, hol is van pontosan az adott hely. Lehet mozgatni is a képet, bár csak panoráma nézetben, nem lépkedhetünk odébb. Fontos azonban, hogy a lehető legpontosabban jelöljük meg a helyszínt, nem elég csak a megyét, hanem magát a terület részt kell megtippelni, hiszen az alapján van egy Accuracy mérő is.Három életünk van, amiből csak akkor veszítünk, ha még a közelében sem jártunk, azonban így sem könnyű feladat szinte pontosan megtippelni, melyik részt látjuk.

Ha ki szeretnéd próbálni a játékot, akkor az ide kattintva éred elKommentben osszátok meg velünk, hogy sikerült nektek a különböző helyeket eltalálni!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!