Már élő szerverre is bekerült a Clash Royale update!

Már élő szerverre is bekerült a Clash Royale update!

A mai napon már az új, frissített lapokkal játszhatnak a játékosok. Nézzük is meg, hogy milyen változásokra kell figyelnünk!

Van aki szereti, van aki ki nem állhatja: azonban a Clash Royale néhány kártyája biztos, hogy havonta legalább egyszer egy kis kozmetikázáson esik át. Ma viszont nem a tervezett változtatásokat hoztuk el nektek, hanem már az elő szerverre bekerült újdonságokat! Hét kártya esett végül a fejlesztőcsapat áldozatául, amelyek között akadt jó pár nagy kedvenc is.

Rascals

Rascal fiú: -5,3% életerőpont
Rascal lányok: az első sebzés lassabb
A Rascal trió túl sok értékkel rendelkezik az árához viszonyítva, a csökkentéssel ezért azt szerették volna elérni a fejlesztők, hogy ne legyen olyan borzasztó népszerű választás. A srácot kicsit könnyebben meg lehet majd ölni, amíg a nyilas leányzók lassabban támadnak majd.

Mortar

Területi sebzés: -3,5%
Életerőpont: -4%
A Mortar alacsony elixír költsége és nagy területi sebzése miatt igen megbízható kártyává vállt az elmúlt időszakban. Könnyedén lehetett vele toronysebzést szerezni, de akár a védekezés alkalmával is jól használható. Sebzésének csökkentésével a fejlesztők megpróbálták kevésbé veszélyessé tenni azt előbb már emlegetett tornyokra nézve, azonban ne tévesszen meg ez senkit, interakció változatlanok maradnak.

Witch

Életerőpont: +17%
Megjelenési gyorsaság: 5 másodperc (7 másodpercről)
Támadási sebesség: 1 másodperc (eredetileg 0,7 másodperc)
A Witch már hosszú ideje nem találj a helyét a metában. A kártya az egyik legalacsonyabb win rate-el rendelkezik, ami nagyon szomorú már csak azért is, mert az egyik első Epic lapról beszélünk, amelyet a játékosok kinyithatnak. A fejlesztők mégis azt látták legjobbnak, ha sebzését nem emelik, inkább életerejével babráltak egy picit. A cél az volt, hogy kibírjon egy Fireball és Log kombinációt, ami alatt szépen szabadjára engedi csontvázait, így egy nagyszerű támogató lénnyé léphet elő (már ha egy nagyobb tank mögött helyezkedik el).

Fire Spirits

Területsebzés: +5%
Ezzel a kis plusz sebzéssel egy picit fenyegetőbbé válhat majd a kártya (a megemelt sebzés segítségével akár egy Flying Machnie-t is el tudnak majd pusztítani a tüzes lények)!

Bomber

Hatótáv: 5 (a 4,5-ről)
A kistestű bombázó mostanában gyakran emelgeti azokat a bizonyos súlyokat az edzőteremben, aminek látszik is az eredménye! Innentől kezdve messzebb tudja majd dobni alantas bombáit, amikkel akár egy tankot is eltalálhat majd!

Mega Minion

Támadási sebesség: 1,6 másodperc (1,5 másodpercről)
A Flying Machine egy nagyon erős védekező lap, de támadásra is könnyedén használható. Azonban a 3 elixírt kóstáló Mega Minion olcsóbban és talán (legalábbis eddig) picit jobban teljesítette az előbb emlegetett masina feladatait. A kisebb gyengítéssel a fejlesztők szerették volna, hogy a két kártya eltávolodjon egymástól, természetesen a Flying Machine javára. A Mega Minion innentől kezdve lassabban tudja majd megoldani a helyzetet így akár 2 plusz sebzést is benyelhet a védtelen tornyod. 

Goblins

Életerőpont: -1%
Ez a gyengítés egy folyamat részeként érkezett most hozzánk: mostantól a Minions-ok képesek lesznek 2-hitelni a Goblinokat szinttől függetlenül.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!