Újabb magyar játékos igazolt külföldi csapathoz!

Újabb magyar játékos igazolt külföldi csapathoz!

A hivatalos angol ligába igazolt egy rég nem látott magyar játékosunk. Ez azért is nagy hír, mert az ottani győztes például helyet kap az EU Mastersben.

Adm neve ismerősen hangozhat, anno ő is a WiLD csapatát erősítette miden. Akkoriban őt tartották a világ egyik legjobb Vel'Koz-ának, no meg Aurelion Sollal sem volt semmi, amit például az első MEB-en leművelt. Tavaly nyáron azonban Adm és a WiLD útjai elváltak, akkori elmondása szerint külföldi csapathoz szeretett volna igazolni.

A WiLD első magyar csapatként döntőzhet a SEC-en!

Aioween | 18/07/02 10:34Abszolút egyedülálló teljesítményt ért el a WiLD a múlt hétvégi SEC-en. Felülkerekedve ellenfelükön a felső ági elődöntőben az első helyért harcolhatnak. Magyar csapat ilyet még nem ért el! A WiLD csapata olyan eredményt ért el az ESL Southeast Europe Championship versenyén, ami még egy magyar gárdának sem sikerült.

Akkoriban tényleg nagyon kiemelkedő játékosként volt számon tartva, az egyik legjobb hazai midesként. Stílusát tekintve inkább a control mage-ek feküdtek neki, azonban mióta a WiLD-tól elköszönt, viszonylag keveset láthattuk. A V4 Future Sports Festival során a Vox Populiban játszott miden, ám a kvalifikáció végül a Rift Esports-nak jött össze az offline részre. 

Június végén úgy tűnik megtört a jég Adm-nél és régi vágyálma valóra vált. A Hyperion Esports-ba igazolt, akikkel részt vesz majd a Forge of Champions bajnokságán. Ez lényegében az angol nemzeti bajnokság, hasonló, mint nálunk a Magyar Elit Bajnokság, azzal a különbséggel, hogy ez helyet érhet a nagy sikerekkel lezárult EU Mastersben. Az angol régióból összesen két gárda kvalifikálhat az EU Masters-re, vagyis innen sokkal jobb esélye van kijutni, mint idehaza. Mindezek mellett olyan profi környezetben gyakorolhat és játszhat tétmeccseket, amikre Magyarországon még sajnos nem sok esély van. A tét egyébként nem kicsit, a két helyen kívül 50000 font az összdíjazás, vagyis 18,5 millió forint nagyjából!

A liga nevei között is feltűnnek itt nagyobbak, legyen szó korábbi francia vagy spanyol ligabeli játékosokról, de még olyan is előfordul, aki már az LCS-t is megjárta. Ez már tényleg egy más szint, a Misfits Academy is feltűnik a játékosokat támogató szervezetek között. Azt azért elmondta, hogy kissé izgul, mivel valószínűleg élete legnehezebb verseny vár rá és olyan játékosok ellen kell majd helytállnia, akik már bizonyítottak több ízben is. 

Ha már nevek, Adm csapattársai topon Danxd lesz, a dzsungelben Demo, ADC-ként Yusa, supportként Snuggli fog játszani. A döntőt érdekes módon egyébként nem az Egyesült Királyságban, hanem Barcelonában ejtik meg, ahova a négy legjobb csapat jut le. A két legjobb pedig helyet kap az EU Mastersben. Adm egy csapatbemutató videót is csatolt a posztjához, amit alább tekinthettek meg.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!