32 Kékestetőnyi kábel, egy kisvárosnyi nevező -számokban a V4 Future Sports Festival

Vajon hány embert is ért el a rendezvény? Hány kamera volt a helyszínen, és mekkora volt a színpadok területe? Egy helyen minden érdekes adat a V4 Festről!

A V4 Future Sports Festival március végén került megrendezésre Budapesten a BOK csarnokban. Mint ahogy a nevében is benne van: ez az esemény a V4-es országok, Lengyelország, Csehország, Szlovákia és Magyarország között zajlott. A résztvevők 4 világhírű játékban mutathatták meg, hogy mit tudnak. Volt itt LoL, CS:GO, FIFA és Clash Royale verseny nem kevesebb, mint 1 millió euró össznyereményért! 

A rendezvény parádésan sikerült. Fantasztikus mérkőzéseket láthattunk, és bizony a csarnokok is sokszor tele voltak. Most megérkezett egy igen tartalmas infógrafika, amin a nézettségi adatokon felül sok más érdekességet is megtalálhatunk!

A fenti adatok alapján bátran kijelenthetjük, hogy Közép-Európa egyik legnagyobb szabású rendezvénye egy igazi nagyágyú volt számos tekintetben. A több mint 32 kilométernyi kábel mellett elhaladni bizony még biciklivel is 1 óra lenne, a rendezvényre nevező játékosok és csapatok száma pedig egy nagyobb falu –vagy egy kisebb város– lélekszámával is vetekszik.

Ti követtétek a V4 Future Sports Festival eseményeit?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!