A nagy újraegyensúlyozás - UK

A nagy újraegyensúlyozás - UK

A brit tankvadászokat pár frissítéssel ezelőtt ugyan feljavították, de akad még szép számmal olyan harckocsi, amik érdemi változtatásra szorulnak.

A brit harckocsik tier VII és tier VIII környékén kezdenek el valóban félelmetes ellenféllé válni –elég csak a tier VII-es Challenger vagy a tier VIII-as Caernarvon páncélosokra gondolni–, de nyilván a fejlesztők is szeretnék, ha az alacsonyabb tierekben is megtalálnánk számításainkat. Ezért a középső tierek nagy újraegyensúlyozását érintő esetleges módosításokra arányaiban ennek a nemzetnek van a leginkább szüksége.

A középső tierek nagy újraegyensúlyozása

A Wargaming legújabb újraegyensúlyozási hulláma ezúttal a középső tiereket fogja érinteni.

Tier V

Churchill I

Vélhetően senkit se ér meglepésként, hogy brit államférfiről elnevezett nehéz páncélost ezen a listán látja; hiszen a harckocsinak se védelme, se tűzereje.

Crusader

Papír tank, és különösen sérülékeny a repeszromboló találatokkal szemben, ráadásul a maximális sebessége is alacsony. Jobb látótáv és jobb löveg dukálna ennek a tanknak.

Matilda Black Prince

Egy nagy és papír toronnyal rendelkező jármű, ami mindössze 55 lőszert vihet magával. A lomha mozgékonysága miatt nem lehet vele időben odaérni a harcba, –ahogy elmenekülni se, ha rosszul alakulnak a dolgok.

Tier VI

Churchill Gun Carrier

A tank alapkoncepciója hibás, de egy nagy visszatartóerővel megáldott löveggel talán egy minimálisan harcképesebbé lehetne tenni.

Churchill VII

Akárcsak a Churchill I, a Churchill VII védelme is édeskevés ahhoz, hogy betöltse beüthetetlen nehéz tank szerepkörét.

TOG II

Bár a TOG talán csak meme alapanyag gyanánt került be a játékba, de egy kis extra páncélzattal valóban élvezetes tankká lehetne tenni.

AC4 Exp.

A motor teljesítmény fokozásával ebből a lassú közepes tankból egy tisztességes fenevadat faraghatnának.

AT 8

A lánctalp HP értékeit és a harckocsi látótávolságát kellene kissé megemelni.

Cromwell

A Cromwell alapvetően rendben van, de egy szintre kellene hozni a Cromwell B-vel.

Tier VII

Comet

Az egyik legélvezetesebb brit közepes tank, –ugyanakkor a torony páncélvastagságát és a löveg páncélátütési értékeit növelni kellene, hogy a jelenlegi metában megállja a helyét.

Black Prince

A Churchill harckocsikhoz hasonlóan a Fekete Herceg páncélzatán is lenne mit csiszolni.

FV201 (A45)

A páncélzata és a lövege egyaránt gyenge; így ha a WG szeretne ebből a tankból többet látni a harcmezőkön, akkor szintre kell hoznia.

AT-15A

Az összes tier VII-es tankvadász közül ennek van a legrosszabb lövege, amit illene a fejlesztőknek korrigálniuk.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.