Repedés Lexikon: Megérkezett az első tárgy a múltból

Repedés Lexikon: Megérkezett az első tárgy a múltból

A legutóbbi anomália nem tőlünk vett el, hanem nekünk hozott valamit, –egyértelműen egy korábbi időből.

A tegnapi napon beszámoltunk arról, hogy a legújabb anomália–ami a Greasy Grove mögötti hegy oldalában tűnt fel a pályán– rendhagyó lehet, ugyanis nem egy tábla közelében alakult ki, –mint ahogy az előző öt–, hanem kint a semmi közepén. Várható volt, hogy ez a jelenség valami különlegeset fog tartogatni, és bizony így is lett, a kapun egy korabeli horgony jött át.

A képen jól látható, hogy ez a hajók kikötésére szolgáló eszköz még fából van és kő nehezékekkel szerelték fel. A lejjebb található tweet alapján ez a horgony egy viking hajóhoz tartozott.

Új anomáliáról egyelőre nem érkezett információ, elképzelhető, hogy most néhány nap szünet, vagy esetleg valami más következik. Bár, ha ránézünk az egyik adatbányász oldal tweetjére, akkor rájöhetünk, hogy két tárgy még jó eséllyel érkezni fog.

Innentől a cikk spoilert tartalmaz!

A fenti képen látható az összes tábla, amit a mi időnkből elragadtak a térkapuk, illetve ott van a már megjelent horgony is, –tehát már csak a lovaskocsi és a csontváz van hátra. Azt hiszem 99%-os bizonyossággal beigazolódott a történelmi szezon, persze az Epic Games még mindig megcsavarhatja a szálakat!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!