Rejtett audio üzenet, új részletek az IRL Burgernél -kezdenek felpörögni az események

Rejtett audio üzenet, új részletek az IRL Burgernél -kezdenek felpörögni az események

Megérkezett a következő tárgy a múltból, a californiai sivatag hamburgere körül pedig egyre összetettebb a történet.

A tegnap felbukkanó anomália a börtön melletti dombon ismételten magával hozott egy darabkát a múltból, még pedig egy lovaskocsit feltehetően a vadnyugatról.  Ez az eddigi legnagyobb tárgy, ami a világunkba érkezett ezeken a portálokon át.

Új jelenség egyelőre nem tűnt fel, a játékon belül legalábbis nem, ellenben California sivatagában a valóságban is megjelent Durrr Burger körül egyre nagyobb a felhajtás. A helyszínen két ügynök tartózkodik, egy nő és egy férfi. A férfi az Agent #3678, a nő pedig az Agent #3742 azonosítót viseli, és ugyan meglehetősen kommunikatívak, konkrétumokat nem igazán hajlandóak elárulni. A következő videóban a férfi ügynöknél érdeklődnek a kilátogatók, ő viszont megtörhetetlen. Hibátlanul játssza a szerepét, és láthatóan nagyon jól mulat az egész szituáción, arra a kérdésre is, hogy mi lesz az ötödik szezonban, csak annyit fele, hogy "Nem tudom miről beszél."

At the Durr Burger sign IRL... from r/FortNiteBR

A területen egyébként egyre több újdonság jelenik meg, egy Reddit felhasználó is sok érdekességről számolt be. A női ügynök egy régi teleszkóppal nézett körbe a környéken, a Durrr Burger mögött pedig látott néhány keréknyomot, amiket talán egy Shopping Cart hagyott maga után. Mindezen felül egy kupac széna is megtalálható a helyszínen egy erre kialakított korabeli tárolóban. A Shopping Cart nyomai negyed mérföldön át követhetőek a sivatagban, aztán véget érnek egy halom gumiabroncs előtt. Íme néhány kép is az újdonságokról:




Az ügynökök egyébként egy kártyát osztogatnak, amin található egy telefonszám, felhívva pedig az anomáliák hangja szól nekünk a készülékből.

Egy Redditező, Legoandmars a hanganyagot spektrométer alá helyezte, és a következő számsort kapta eredményül.

A 067 a C betű ASCII kódja, a 000111 pedig bináris számsor, ami a 7-et jelenti. Összetéve őket ez C7, ami a Fortnite térképén Greasy Grove-ra mutat. Úgy látszik, hogy Greasy Grove az események egyik központja lehet, mindenképp érdemes lesz ott nyitva tartani a szemünket a következő napokban.

Mindezen felül pedig a TwoEpicBuddies közzétett egy képet, amin az Anarchy körüli területet láthatjuk talán homokkal beterítve, a képhez pedig azt az üzenet írták, hogy "Egy kis spoiler a holnapi videóhoz." A holnapot feltehetően mára kell érteni. 

Az események igencsak kezdenek beindulni, már alig várjuk, hogy mi lesz a vége ennek az egésznek! Marketingből mindenesetre csillagos ötös az Epic Games-nek!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!