RUBINO felépülése tovább húzódik, kitette őt a Heroic

RUBINO felépülése tovább húzódik, kitette őt a Heroic

A játékos szemfertőzése miatt hónapok óta beugróval kellett játsszon a csapat; megelégelték.

Május elején számoltunk be arról, hogy Ruben "RUBINO" Villarroel súlyos szemfertőzés miatt nem tud játszani a Heroic-ban, –majd június végén érkezett a hír, hogy ez a fertőzés csak rosszabb lett, így a korábbi beugró, cromen helyét AcilioN vette át. 

RUBINO betegsége nem múlik, újból kispadra került

A norvég játékos két hónapja küzd szemfertőzésével, a Heroic kénytelen ismét beugróval játszani a következő időszakban.

Mostanra már viszont biztos, hogy RUBINO állapota kicsit sem javult, így leigazolták AcilioN-t. A dán játékos már két hete erősíti a gárdát, viszont az ő segítségével sem sikerült kvalifikálniuk magukat a DreamHack Masters stockholmi állomására, valamint az EU Minorra sem jutottak le. Ezt megelőzően két hónapig szabadon igazolható volt, miután otthagyta az Imperial csapatát.

RUBINO-ról egyelőre annyit tudni, hogy a Heroic elengedte égisze alól. Állítása szerint hamarosan rendben lesz a szeme és visszatér:

"Természetesen nagyon szomorú vagyok, hogy nem úgy jöttek ki a dolgok a végén, ahogyan azt szerettük volna, de ettől függetlenül csak jó dolgokat tudok mondani erről a csapatról. Nagy megtiszteltetés volt ilyen profi körülmények között dolgozni, remek emberekkel. Sok versenyen részt vettünk már, sok embert kipróbáltunk és nagyon örülök, hogy én ennek mind a részese lehettem. Fel kell épülnöm a szemfertőzésemből, de nagyon magabiztos vagyok, és hamarosan visszatérek. A Heroic-nak pedig nagyon sok sikert kívánok!" 

A Heroic már harmadszor cserél az év során: Snappi helyére es3tag érkezett, JUGi-t pedig a NiP korábbi kiválósága, friberg váltotta. A csapat felállása a következő:

  • Andreas "MODDII" Fridh
  • Nikolaj "niko" Kristensen
  • Patrick "es3tag" Hansen
  • Adam "friberg" Friberg
  • Asger "AcilioN" Larsen

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!