Szerkezetváltás után, már mixwellel utazik a North Valenciába!

Szerkezetváltás után, már mixwellel utazik a North Valenciába!

A dán csapat dinamikát vált, nemzetközi ötössel próbálkoznak.

A North közel hat hónap után búcsúzott LAN-ról a csoportkörben, az ESL ONE Kölnön. Ezzel szöges ellentétben áll, hogy korábban rengeteg jó eredményt elértek, –mint például a DH Open Tours-i aranyérem, vagy az elődöntőzés a StarSeries i-League 5. szezonján. Ennek ellenére a csapat edzője, ave "dinamikát akar váltani" még a versenyszezon előtt; ezért mertz kikerült az ötösből, akit mixwell fog pótolni. Olyannyira, hogy már a DreamHack Open Valencián is a spanyol játékossal fognak debütálni –amivel könnyen elnyerhetik a helyi szurkolók szimpátiáját, elvégre az új igazolásuk spanyol.

A 19 éves mertz még januárban került be az akadémiai csapatból, akkor a honfitársát, cajunb-t váltotta. Azóta 1.08-as átlagértékeléssel zárt, sőt, a StarSeries LAN-on is a csapat egyik legjobbja volt. Az ő jövőjéről egyelőre még nincsen publikus döntés, jó esetben jövő hónapban dől el a sorsa. 

Mixwell azóta volt "hontalan", hogy februárban az OpTic feloszlatta az akkori CS:GO csapatát, aminek egyébként már 2016 óta tagja volt. Velük több szép eredményt is elért, –például megnyerték az EPL 6. szezonjának észak-amerikai csoportját–, ahogy még 2016-ban az ELEAGUE 2. szezonját is. Az OpTic után volt egy rövidebb kalandja a G2-nál stand-inként, május óta viszont már nem játszott sehol sem.

Remélhetőleg összejön a szerkezet, –illetve nyelvváltoztatás a dán North-nak–, ugyanis a közeljövőben olyan komoly versenyek várnak rá, mint a DreamHack Masters Stockholm vagy a londoni FACEIT Major -nekik kétségkívül utóbbi lesz a legfontosabb, ezt a szervezet CEO-ja is megerősítette.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Képek: HLTV

Kövess Minket!