Leleplezték a Realm Royale első BP-jének tartalmát -cukiság a köbön

Leleplezték a Realm Royale első BP-jének tartalmát -cukiság a köbön

Zseniális kiegészítőket oldhatunk fel ezzel a bérlettel!

A Realm Royale is beállt abba a sorba, ami az elmúlt néhány hétben divat kezdett lenni; bemutatták az első Battle Pass tartalmát. A játék alig egy hónapja jelent meg, a fejlesztők viszont máris annyit dolgoztak vele, mintha már féléve kint lenne. Hetente 3-4 frissítést kapunk, ezt a mértékű munkát viszont valamiből finanszírozni is kell.

Nemrég megjelent az Alpha Pack, ami 15 euroért cserébe 5 exkluzív alfa tartalmat kínál nekünk. Most pedig kidobták a levegőben már egy ideje lógó Battle Pass bejelentő videóját is! Mi imádjuk, azok a csirke skinek zabálnivalóak!

A Battle Pass –mint láthattuk– skineket, traileket, emote-okat és mountokat fog tartalmazni, a témája pedig egyértelműen a dinoszauruszok. Sajnos arról egyelőre nem kaptunk bővebb információt, hogy mennyibe fog kerülni, milyen körülmények között lehet hozzájutni, hogyan oldhatjuk fel a tartalmakat stb. Ezekre még egy kicsit várnunk kell.

Elsőre azonnal az juthat eszébe róla mindenkinek, hogy mekkora Fortnite copy, és valljuk be, a hasonlóság tagadhatatlan. Azonban egy játékokra szakosodott piaci elemző már hónapokkal ezelőtt megmondta, hogy amit a Fortnite a maga BP-jével letett az asztalra, az stílus és divatteremtő lesz; rövidesen csomó játék fogja átvenni ezt az ösztönzési és jutalmazási módszert. A jóslata be is jött: a PUBG és a Rocket League is bejelentették a maguk szezonbérletét nem olyan rég, most pedig itt van a Realm Royale. Véleményünk szerint ezzel nincsen semmi baj; ha egy rendszer jól működik, miért ne használhatná fel más is. A Realm Royale esetében is egy ingyenes játékról beszélünk, aminek a fenntartási és fejlesztési költségei bizony elég magasak, –a fejlesztők pedig attól még, hogy ingyenes játékot készítenek, ugyanúgy pénzből élnek. Ha követik a Fortnite mintáját, akkor egy igen kedvező ár-érték arányú tartalomban részesülhetünk, reméljük, hogy így lesz!

Nektek tetszenek az újdonságok?

Amennyiben érdekel a játék, a Steam áruházban az ingyenes játékok között megtalálhatod. Ha pedig szeretnél csatlakozni Realm Royale közösségünkhöz, azt oda-, vagy a lenti bannerre kattintva megteheted. Látogassatok el a Paladins Hungary weboldalára is.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!


Kövess Minket!