Coldzerának esze ágában sincs elhagynia a MIBR-t

Coldzerának esze ágában sincs elhagynia a MIBR-t

Nemrégiben felröppentek a hírek, hogy Cold otthagyhatja a csapatát, –de ezt végül megcáfolta a kiváló brazil játékos.

A hét elején már mi is írtunk arról, hogy Coldzera a távozáson gondolkozik, és könnyen előfordulhat, hogy a MIBR elveszti a legnagyobb szupersztárját.

Coldzera megunta a gyengye szereplést, leléphet FalleN-éktől!

Nemrég szervezetet váltott a brazil gárda, viszont úgy tűnik, hogy a major után távozhat a 23 éves brazil sztár.

Ma hajnalban viszont úgy döntött Cold, hogy inkább tiszta vizet önt a pohárba egy Twitter bejegyzéssel:

"Uh! Felszálltam egy repülőre, majd két tengeralattjáróra, futottam 10 órát és még így is be kellett úsznom Kaliforniába! Most kezdtem el nézegetni, hogy miket mondanak rólam az emberek, de egyáltalán nem értem! Még mindig a MIBR-ben vagyok."

Ezután még egy bejegyzéssel kiegészítette, ahol hangsúlyozta, hogy mindenki nyugodjon meg: biztosan marad Fallenékkel.

A szemfüles brazil szurkolók persze egyből összekötötték ezt a sok vizes motívumot a Liquiddel, –de valljuk be, hogy vajmi kevés esély van arra, hogy Cold pont a Liquidben kötne ki, ha el is menne. A játékosok persze szeretnek trollkodni és nem mindig hihetünk nekik vakon, de a második tweetben szóról szóra kimondta, hogy bizony marad a régi csapatában a rossz eredmények ellenére is. Ettől függetlenül nem tudhatjuk mit hoz a jövő, –hiszen ha továbbra is hasonló teljesítményt nyújtanak, akkor egy csere elengedhetetlen válik.

A MIBR legközelebb az ELEAGUE Premier 2018-on játszik majd, ahol egymillió dollárt osztanak szét a csapatok között július 21 és 29 között. Ez egy borzalmasan fontos verseny lesz minden csapat számára, így nem lepődnénk meg, ha egy-egy rossz eredmény után változtatást látnánk valamelyik csapatban, –akár a MIBR-ben is, ha túl hamar kipottyannak.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!