Coldzera megunta a gyengye szereplést, leléphet FalleN-éktől!

Coldzera megunta a gyengye szereplést, leléphet FalleN-éktől!

Nemrég szervezetet váltott a brazil gárda, viszont úgy tűnik, hogy a major után távozhat a 23 éves brazil sztár.

Körülbelül két hete váltottak szervezetet a brazilok, az SK Gaming után a méltán híres Made In Brazil égisze alatt folytatták karrierjüket. A két majort is nyerő ötösből először fnx, majd TACO is kivált, helyükre boltz és Stewie2k érkezett.

Thorin és Zeus keményen odaszóltak egymásnak

A híres elemző nem túl szép szavakkal illette a Na'Vi játékosát.

Órákkal ezelőtt viszont érkezett egy olyan pletyka DeKay szájából (megjegyezném, hogy az ő pletykái általában hitelesek - a szerk.), hogy a C9 egyik legjobbja, Tarik "Tarik" Celik követheti korábbi csapattársát, Stewie-t az MIBR-be és boltz-ot válthatja. A váltás egyébként nem lenne meglepő, ugyanis boltz még mindig csak kölcsönben van a MIBR csapatánál, Tarik és Stewie pedig nagyon szerettek együtt játszani, úgyhogy simán benne van az, hogy Stewie2K csábíthatta el a török-amerikai játékost.

Ezt a hírt követően viszont a Flickshot.fr, –akiknek az információ szintén hitelesek szoktak lenni–, arról számoltak be, hogy coldzera elhagyhatja a csapatot, ugyanis összetűzésbe keveredett FalleN-nel és fer-rel, azzal kapcsolatban, hogy hogyan is kellene ennek a csapatnak működnie. Mindenesetre nagyon érdekes lenne, hogyha coldzera elhagyná ezt a süllyedő hajót, ugyanis Stewie jötte óta már nem megy annyira jól a csapatnak. Itt természetesen nem arra gondolunk, hogy Stewie lenne a hibás, hanem szimplán kell egy kis vérfrissítés a többieknek, coldzera pedig egyértelműen szeretne ebből kimaradni.

Szintén a Flickshot-ra hivatkozva, coldzera a Liquid színeiben folytathatná a karrierjét, ahol régi társával, TACO-val játszhatna megint együtt, aki április környékén hagyta ott az SK-t. 

Coldzera már több mint három éve a csapat tagja volt, 2016-ban és 2017-ben is megválasztották a világ legjobb játékosának, 8 MVP medált is begyűjtött és a csapat két major győzelmében is óriási szerepe volt. Az átigazolásába viszont kerülhet egy óriási bökkenő, ami pedig az, hogy nem olyan rég írt alá egy két éves szerződést az Immortals-nál (az Immortals és a MIBR CEO-ja ugyanaz, ezért írt alá az Immortals-nál - a szerk.) és így a kivásárlási ára óriási lenne. 

Ennek ellenére nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mi lesz ennek a pletykálódásnak a vége.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!