Dephh iszonyat szemtelenül segítette csapatát a Majorre való kijutásban

Dephh iszonyat szemtelenül segítette csapatát a Majorre való kijutásban

A brit játékos ezen szituáció megnyerésével szerezte meg csapatának egy pályás előnyét az eUnited felett a konszolidációs döntőbe.

A tegnapi nap folyamán véget ért az Amerikai Minor verseny; a legesélyesebb NRG csapatát várták a legtöbben valamely kijutó helyek egyikére, ez viszont elmaradt, és helyettük a compLexity - Rogue páros szerzett magának lehetőséget a soron következő Major Offline kvalifikációjára. Érdekes tény az is, hogy a verseny döntőjében (ahol már csak a pénznyeremény elosztása volt a kérdés) a compLexity azzal a Rogue-al játszott, akik a csoportkörben egy BO1 keretén belül már legyőzték őket. Sőt mi több, a felső ági döntőben ők ütötték le őket egy 2-0-ás győzelemmel alsó ágra. De a stanislaw által vezetett csapat nem riadt meg; harmadszori összecsapásukon már a compLexity tudott diadalmaskodni, pályát sem veszítve.

Ám történt egy izgalmas jelenet még a finálét megelőző konszolidációs döntőben, ahol a compLexity ellenfele az eUnited volt, melyben dephh utolsó körben megnyert 1v3 szituációja a sikert aratott ötösének a BO3 első pályáján.

A 16-10-es Inferno győzelem után Mirage-on is győztek ShahZam-ék, így biztosítva maguknak a győzelmet. A minor végeredményét pedig az alábbi képen láthatjátok.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!