Az amerikai WoT e-sport sorsa végleg eldőlni látszik

Az amerikai WoT e-sport sorsa végleg eldőlni látszik

A legelhivatottabbak megpróbáltak életet lehelni a WoT e-sportba, és Community League néven létrehozták saját bajnokságsorozatukat.

A Wargaming 2018 januárjában bejelentette, hogy szeretnék a lehető legjobb e-sport élményt megalkotni, amit a tankok világa csak nyújthat az elszánt versenyzőknek, és az egyszeri nézőnek egyaránt, –ezért 2018 harmadik negyedévéig beszüntették a Wargaming League névre hallgató bajnokságsorozatukat az ázsiai, az európai és az orosz szervereken, míg az amerikaiak idén már nem számíthatnak semmiféle e-sport eseményre.

Újra bónuszkódok a Gamestar magazinban!

Mélyedjetek bele a tankok világának aktualitásaiba, és tegyetek szert a különszámhoz járó bónuszkódok egyikére!

Az alulról szerveződő bajnokság

Az amerikaiak gondoltak egyet, majd létrehozták a Community League névre hallgató saját bajnokságukat. Meghívták a legjobb csapatokat, majd arra kérték a játékosokat, hogy a GoFundMe rendszerén keresztül támogassák a bajnokságot, –tehát közösségi finanszírozásból jött volna létre a nyereményalap.

És ezt tudtad?

Az ázsiai szerveren június végén egy 10.000$ összdíjazású bajnokságot szerveztek, ahová négy csapatot hívtak meg.

A kezdeményezésből azonban látszólag nem lett semmi, ami részben a demotivált játékosok, részben a közösségi finanszírozás szinte teljes hiányával magyarázható.

Német közösségi bajnokság

A jelek szerint nemcsak az amerikaiak fejéből pattant ki ilyesféle ötlet, hiszen a német konzolosok szinte ugyanezt gondolták ki, –ráadásul látszólag sikerre vitték elképzelésüket.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.