Jöhet az új Deadfox matrica - A Hellraisers kijutott a Faceit Majorre!

Jöhet az új Deadfox matrica - A Hellraisers kijutott a Faceit Majorre!

Az új 24 csapatos rendszernek köszönhetően a HR is játszhat a kihívók között!

Július 12-én elérkeztünk a CIS Minor végére, ahol a remek formában játszó HellRaisers végül a pro100 ellen vívta ki a jól megérdemelt továbbjutást. A legújabb –24 csapatos– rendszernek köszönhetően pedig már most elmondhatják magukról, hogy lejutottak a Majorre, –de azért még hosszú út el előttük ha véletlen meg szeretnék szerezni a legenda státuszt. Az első meccsen az AVANGAR ellen kezdtek, –ahol egy könnyed győzelem után egy komoly comeback is kellett–, de végül 2-0-ára sikerült megagyalniuk a kazah gárdát. Mint említettem a következő ellenfél Zeus csapata volt, tehát a pro100, akik körül mostanában rendesen folyt az élet.

A pro100 játékosa Overwatch bant kapott a CIS Minor előtt

Ennél jobbkor nem is jöhetett volna Flarichnak az eltiltás.

Ettől függetlenül végül flarich játszhatott, de már a meccs elején láthattuk, hogy a HR túl nagy falatnak bizonyul az ukrán csapatnak, ugyanis már az első hét kört sikerült behúznia DeadFoxéknak, ezt pedig leginkább woxicnak köszönhették, aki egészen elképesztő teljesítmény nyújtott megint. A pálya természetesen Dust2 volt, ami visszajövetele óta DeadFoxék egyik kedvenc pályája lett. Az ukránok azért nem adták fel és gyorsan megnyertek négy kört, ami pont annyi lelkierőt adott nekik, hogy egy pontosra csökkentsék a differenciát, így 8-7-el fejezték be az első félidőt a HR javára.

Ekkor a pro100 olyannyira megtáltosodott, hogy egy körig még a vezetést is átvette, és végül egy nagyon szorosnak mondható meccsen 16-14-re győzött a HR, amit leginkább woxic és ISSAA remek teljesítményének köszönhettek.

A második pálya Inferno volt, amit értelemszerűen az ukrán csapat választott. Ez meg is látszódott, hiszen itt már az elejétől kezdve igazán szoros meccset láthattunk, ahol ide-oda dobálta a köröket a két fél. Az első félidő végül ebben az ütemben zajlott le az eredmény pedig 9-6 lett az ukránok javára. Szerencsére a második félidőt nagyon jól kezdték DeadFoxék és hamar ledolgozták hátrányukat. CT-ben már jóval könnyebb volt az élet a HR-, de leginkább woxic számára, aki megint egészen elképesztően játszott. A 9-6-os félidő után a végeredmény 16-10 lett, ami nem igazán lephetett meg senkit, hiszen a HR már egy igazi veterán csapatnak számít, akik bőven megérdemlik a továbbjutást és a Majort. Gratulálunk Bencééknek, és reméljük továbbra is hasonlóan jó meccseket láthatunk tőlük!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!