A Cloud9 visszahozhatja az eredeti felállást hétvégére?

A Cloud9 visszahozhatja az eredeti felállást hétvégére?

Sokként érte a közösséget, amikor a Cloud9 három kezdőjátékosét is, –Sneaky-t Jensent és Smoothie-t– a kispadra ültette, de a döntés eddig nem fizetődött ki.

Frissíteni szerették volna a felállást a Cloud9 oldalán, ezért három játékost is kispadra küldtek. Helyettük pedig az Academy csapatot favorizálták, hogy felrázzák a csapaton belüli összhangot, illetve plusz motivációt adjanak a veteránoknak hogy igenis küzdjenek a helyeikért az LCS-ben. Az indoklás az volt, hogy nem látták a motivációt annyira az öregekben, míg a "B csapat" fáradhatatlanul küzdött azért, hogy jobbak legyenek.

Sneaky, Jensen és Smoothie "kispadra" került a Cloud9-nál!

Aioween | 18/06/14 09:08Legalábbis az NA LCS első hetére biztosan, helyüket az Acadamy csapat játékosai fogják átvenni. Jack, a tulaj és Reapered, az edző számoltak be a változásokról. Nagy bejelentést tett tegnap a Cloud9 az LCS csapatuk kapcsán, rögtön három játékost is lecserélnek, –legalábbis az első hétre biztosan.

Hiába a nagy igyekezet –és az alkalmankénti kisebb cserék– azóta is, a csapat nem tudja összeszedni magát ezzel az új felállással sem: jelenleg csont utolsó helyen csücsülnek az NA LCS tabelláján, mindössze egy győzelemmel és öt vereséggel. Láthatóan nem nőttek még fel a játékosok erre a szintre, –vagy talán soha nem is voltak ott–, de valamit lépnie kell a vezetőségnek. A Cloud9 eddigi midese Goldenglue rakott ki egy tweetet erről, ám azóta ezt törölte, jó eséllyel a csapat javaslatára.

A tweetben semmi durva nem volt; mindössze annyit jelentett be, hogy a Rift Rivals kihagyását követően ezúttal nem az LCS-ben, hanem az Academy csapatban fog kezdeni. Bár ez nem jelenti automatikusan azt, hogy Jensen visszatérne, de olyat nem nagyon láttunk még, hogy egy játékos az Academy ligát és az LCS-t is vigye egy héten belül, mivel két különböző csapattal kellene gyakorolni. 

Jensen már a legutóbbi héten is feltűnt a kezdőben, akkor úgymond az ADC helyére jött, de végül miden kötött ki, míg goldenglue ment midre. Ha goldenglue az Academy csapatban lesz, kizárásos alapon Jensennek kellen midre mennie. Mivel a legutóbbi héten sem játszatták már Keith-et, kérdéses, hogy ezúttal is bizalmat szavaznak-e neki, vagy esetlegesen visszahozzák Sneaky-t a kezdőbe, aki mostanában ugyan sokat játszott, de jelenleg Masterben csücsül 200 LP-n. Ez sem feltétlenül a legjobb formája. Nagy fellegek gyűlnek a Cloud9 háza felett, a szezon hetei pedig már fogyatkoznak.

Nem ez az egyetlen csere a héten, a másik az EU LCS-t és azon belül is a Unicorns of Love-ot érinti. Samux ugyanis valamilyen betegségben szenved, ami miatt nem tud színpadra lépni, így az UOL a csapat cserelövészét, Neon-t fogja játszani. Neon egy szlovák játékos, aki már több csapatban megfordult csereként, úgy mint az eSuba, Origen, vagy épp a Millenium. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!