Dev Update: Storm változások, gyengült a Shotgun és SMG vs. AR

Dev Update: Storm változások, gyengült a Shotgun és SMG vs. AR

Még éppen csak kapkodjuk a fejünket, hogy mi is változott az új szezonban, –de a hangzatos dolgokon jópár balansz változást is kaptunk. A Vihar most már mozog, a shot már nem lesz olyan op, és az SMG is kapott egy kis változást.

Ezen a héten elég sok változás érkezett a játékba, –erről már a devek is csináltak egy videót, hogy elmondják, mit és persze miért is csináltak. Ebben a cikkben összefoglaljuk, hogy miről is van szó.

Az a fránya Shotgun

Ha közelharcról van szó, akkor szinte a legtöbb esetben az jut eszünkbe, hogy kapjuk elő a jól megbízható shotit. Már jó ideje a játék egyik legerősebb mechanikája volt a Duble Pump. Amikor két sörétest cipeltünk magunkkal, majd egy lövés után váltottunk és gyakorlatilag egyből tudtunk tüzelni. Kezdésnek ennek már vége, a váltás után kaptunk egy pici CD-t, így a duplázás gyakorlatilag lehetetlen. 

Ezen kívül a szóráson is alakítottak; mostantól a sörétek sokkal konzisztensebb mintát tolnak majd, –ezt pedig egy adag piros pont is jelzi majd, így láthatjuk, hogy mennyi talált be.

Az SMG az AR fölött

Mostanában a legtöbben SMG-ket vittek a legtöbb helyzetben, hiszen egyszerűen azt érte meg hozni. Viszont nemrég a fegyvertípus kapott pár változást, ami miatt az Assault Rifle család is visszatérhet. Az SMG sebzése távolra, meredeken csökkent. Persze még mindig rendben van, hiszen közelre nagyon jó, viszont távolra inkább az AR lesz használható. Majd kiderül, hogy jól sikerült-e a változtatás.

A Storm és a kör

Talán ez az, ami a legtöbb embernek már feltűnt. Az utolsó szűkülések már nem körön belülre kerülnek. A 7., 8. és 9. kör gyakorlatilag elmozdul és ezzel a játékosoknak is mozogni kell. Ezzel egy kicsit fel akarják gyorsítani a dolgokat, –hiszen sokszor előfordult, hogy a végjáték egy állóháború volt, ahol a játékosok a felépített erődjükből harcoltak egymással.

A fejlődő kinézetek

Itt most az Epic nagyban figyelt a játékosokra; az olyan kinézetek, amik fejlődnek mostantól csak nem egy szezonon keresztül futnak. Ha valakinek nincs ideje kiütni mindent, akkor nem kell csüggednie; lesz még lehetősége bepótolni a dolgokat, gyakorlatilag akármikor.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!