Megérkezett az auto fire a Fortnite mobilos verziójába

Megérkezett az auto fire a Fortnite mobilos verziójába

Így már jóval könnyebb dolguk lesz az okostelefonos Fortnite játékosoknak.

A Fortnite telefonos megjelenése óta a játékosok rengeteget panaszkodtak az Epic Games-nek, hogy akármennyire is próbálkoznak, a telefonos verzió még mindig fényévekkel nehezebb, mint a játék konzolos, vagy számítógépes verziója. Ez érthető; hiszen elég nehéz egy kis eszközbe belesűríteni azt, amit például konzolon 13+ gombbal lehet végrehajtani. Ebből kifolyólag kevésbé lett népszerű az IOS verzió a "nagyobb" játékosok körében. 

Azonban a Season 5 megjelenése óta ezen jelentősen változtatott az Epic Games, mivel egy új beállítást adtak hozzá a játékhoz 'auto fire' néven. 

Az auto fire lényege az, hogyha a célkeresztet a játékosra irányítjuk, akkor a játék automatikusan elkezdi lőni a játékost mindaddig, míg a célkereszt a játékoson helyezkedik el. Most biztosan azt gondolod, hogy így a mesterlövészek dolga egyáltalán nem lesz nehéz, sőt. Azonban ez jobban ki van ez találva, mivel az auto fire egy bizonyos távolságon belül működik csak, ráadásul sniperekre nem vonatkozik ez a beállítás, így nem kell félni, hogy mostantól a mesterlövészek uralják a játékot. De ha bemész egy házba, és ha a játékosra irányítod a célkereszted, akkor másodpercek alatt véget tudsz vetni a küzdelemnek. 

Ez azt jelenti, hogy most már a beállítást használva soha többé nem kell azon fáradoznod, hogy megtaláld a "lövés" gombot vagy, hogy kétszer kattints a képernyőre. Ezeket a dolgokat a játék már megoldja neked. 

A csákányokra, illetve a sniper fegyverekre (sajnos, vagy nem sajnos) nem vonatkozik ez a beállítás.

Az okostelefonos játékosok már képesek lennének a PC játékosok ellen játszani? Nem, azért ez nem ilyen egyszerű, –de ez a beállítás nagyban segíti a párharcot a két platform között, természetesen a mobilosok javára. A PC játékosoknak mindig meg lesz az építésben rejlő előnye a Fortnite mobilos verziójával szemben, –hiszen egy egér, és egy billentyűzet segítségével mindig könnyebb lesz az építés, –szemben egy okostelefonnal. 

Viszont ennek a változtatásnak köszönhetően a mobil verzión sokkal könnyebb a Victory Royale megszerzése, és a más platformon játszó játékosok is elgondolkodhatnak, hogy váltsanak, vagy csak elkezdjenek játszani a mobilos verzióval. 

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!