Hivatalos: tarik a MiBR játékosa

Hivatalos: tarik a MiBR játékosa

Stewie2k és tarik újra egy csapatban; a Made in Brazil leigazolta a volt Cloud9 játékost.

Ahogyan azt már korábban is megírtuk, Cloud9 aktív csapata már csak három emberrel rendelkezik, miután Tarik " tarik " Celik is ott hagyta a szervezetet.

Véget ért a tarik-éra, hivatalosan is távozott a Cloud9 irányítója

Nagy bajban a Cloud9; ugyanis három játékosra szűkült állandó keretük a Major előtt.

Azonban rögtön érkezett a hír arról is, hogy tarik meg is találta új otthonát a MiBR-ben. A 22 éves amerikai, a 9 hónapja Fallenékkel játszó Ricardo " boltz " Prass-t váltja, aki nem igazán tudta hozni a tőle elvárt teljesítményt. Természetesen nem ismeretlen mindenki tarik új csapatában, hiszen majdnem nyolc hónapon keresztül volt csapattársa Stewie2k-nek a C9-ben, és közösen nyerték meg az ELEAGUE Boston Majort a FaZe ellen.

Boltz –aki még annó 2017 októberében váltotta felps-et– lecserélése annyira nem meglepő, hiszen mint említettem az idei évben egyáltalán nem volt kiemelkedő a teljesítménye. Annak ellenére, hogy 2017-ben kulcsfontosságú szerepet töltött be egyes versenyeken, mint például az EPICENTER, a BLAST Pro Series, vagy akár ide említhetjük az ESL Pro League hatodik szezonjának fináléját. Tarik debütálása, a július 21-én induló egymillió dollár összdíjazású ELEAGUE Premier versenye lesz, a MiBR végleges felállása pedig a következő:

Később egyébként tarik egy Twitlonger posztban kifejtette váltásának okát:

"Nem tudom elmondani, mennyire várom már a közös munkát az új csapatommal. Az egész váltásnak az oka teljesen egyszerű: nyerni akarok, és teljes erőmmel azon leszek, hogy ez megvalósuljon. Az, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy a legendás volt SK játékosokkal, és a volt csapattársammal is együtt játszhatok, egy hatalmas löketet ad nekem. Nem lesz könnyű dolog, nyilván nem leszünk világelső csapat egy nap leforgása alatt, azonban én bízom benne, hogy ez minél hamarabb bekövetkezhessen."

Tarik kitért a C9-es időszakára is, ahol kiemelte, hogy nagyon nehéz volt számára a szervezetváltás.

"Hogy teljesen őszinte legyek, úgy gondoltam a Cloud9 lesz az utolsó állomás karrierem során, egy szenzációs szervezet tagja lehettem, ami sokkal többet adott számomra, mint azt én gondoltam. Vannak sokan, akik azt hiszik, hogy a csapat nem áll ki maximálisan a játékosokért, de szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba és ezt megcáfolni, a C9 mindent megtesz értünk. Nagyon nehéz döntésen vagyok túl, de most már magabiztosnak tartom magam, és remélem találkozom még a volt csapatommal a csúcson."

Természetesen nem ment el szó nélkül volt csapattársai mellett sem:

"Tim (autimatic), Tyler (Skadoodle), Will (RUSH) és Soham (valens, coach) azok az emberek számomra, akik sokkal többek mint csapattársak, –és nagyon sok szerencsét kívánok nekik a jövőben!"

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!