Véget ért a tarik-éra, hivatalosan is távozott a Cloud9 irányítója

Véget ért a tarik-éra, hivatalosan is távozott a Cloud9 irányítója

Nagy bajban a Cloud9; három játékosra szűkült állandó keretük a Major előtt.

Tarik "tarik" Celik és a Cloud9 külön utakon folytatja – jelentette be a szervezet éjjel. A hír nem meglepő, ugyanis a két legnagyobb külföldi riporter is beszámolt róla tegnap.

A híresztelések szerint tarik korábbi csapattársához, Jake "Stewie2k" Yiphez csatlakozik majd a Made in Brazil zászlaja alatt. A MIBR-ben várhatóan Ricardo "boltz" Prass helyét veheti át a Cloud9 volt irányítója, –azonban bejelentés híján még nincs információ arról, hogy milyen szerepet vállal magára leendő csapatában.

Tarik hamarosan a MIBR játékosa lehet

A Made in Brazil névnek egyre kevesebb értelme van.

Tarik 2017 augusztusában csatlakozott az észak-amerikai szervezethez korábbi OpTic-os társával, Will "RUSH" Wierzbával. A Cloud9 sokáig eredménytelen volt az ígéretes cserék ellenére is, azonban hat hónappal később bebizonyították, hogy igenis megérte lecserélni veteránjaikat. Az ELEAGUE Boston Majorön a kiesés széléről táncoltak vissza, majd a döntőig jutottak, ahol megverték az abszolút esélyesnek kikiáltott FaZe-t 2:1-re. Tarik kitűnő teljesítményét mi sem mutatja jobban, hogy a torna MVP-je lett.

Stewie hirtelen távozása után sajnos elmaradtak a sikerek, nem találtak végleges ötödiket. Néhány hónappal a végzetes lépés után tarikot is elvesztette a szervezet, –így az alábbi játékosokkal készülhetnek a közelgő Majorre:

Timothy "autimatic" Ta
Will "RUSH" Wierzba
Tyler "Skadoodle" Latham

Pujan "FNS" Mehta (átigazolási listán)

Megbízható források szerint a csapat két európai játékossal játszik majd az ELEAGUE Premieren, –név szerint Martin "STYKO" Stykkel és Mikail "Golden" Selimmel. A hátrahagyott támogató és irányító játékosokkal kapcsolatban hivatalos bejelentés még nem érkezett, azonban tarik távozása és a kevés lehetőség miatt könnyen megeshet, hogy a szervezet őket használhatja majd a FACEIT London Majorig. Hacsak nem térnek vissza korábbi ötletükhöz, vagyis Nathan "NBK" Schmitt leigazolásához.

A Cloud9 egy közel háromperces videóval búcsúzott irányítójuktól, melyben a legjobb pillanatait élhetik át a rajongók:

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!