Riport: Golden felé kacsintgat a Cloud9

Riport: Golden felé kacsintgat a Cloud9

Tarik már fél lábbal kint is van a csapatból, ezért újabb beugró érkezhet az észak-amerikaiakhoz.

Mikail "Golden" Selimmel játszhat a Cloud9 az ELEAGUE Premieren – számolt be róla a Flickshot.fr. Az észak-amerikai szervezet Tarik "tarik" Celik közelgő távozása miatt kénytelen még egy játékost találni magának, így került a képbe a svéd.

Tarik várhatóan már ezen a héten aláír a Made in Brazilt birtokló Immortals-zal. A dbltap szerint Ricardo "boltz" Prass-t váltja majd a brazilok kezdőjében. Az átigazolása miatt már csak hárman maradtak a Cloud9-ban szerződéssel, ezért a közeljövőben még biztosan a beugróké lesz a főszerep.

Tarik hamarosan a MIBR játékosa lehet

A Made in Brazil névnek egyre kevesebb értelme van.

Az információk szerint a mousesports-tól kölcsönzött Martin "STYKO" Styk folytatja kalandjait a Cloud9-nál. Legalábbis az ELEAGUE Premierre még biztosan ő utazik, –ami nem újdonság, hiszen RUSH már elárulta ezt egy korábbi interjúban. Akkor arról is szó esett, hogy akár végleges ötödik is lehet a szlovák támogató játékosból, ami a következő versenyükön áll vagy bukik ismereteink szerint.

Golden viszont csak most jött a képbe, miután tarik eligazolása napokon belül hivatalos lesz. A svéd játékos jelenleg a Fnatic-kal áll szerződésben, de draken érkezése óta a kispadon várja a folytatást. Korábbi csapatában igen csúnyán elbántak vele, (kirakása március óta váratott magára...), és az is biztos, hogy nem azért tartották a cserék között, mert újra játszani szerettek volna vele később.

Az új, kissé instabil Cloud9 az ELEAGUE Premier 2018-on debütál július 21-29. között, Atlantában. Az 1 000 000 dolláros verseny igen jó lehetőség Goldennek, hiszen megmutathatja mennyit is ér irányítóként, játékosként valójában. A szervezet felállása a versenyen az alábbi:

Timothy "autimatic" Ta
Will "RUSH" Wierzba
Tyler "Skadoodle" Latham
Martin "STYKO" Styk (beugró)
Maikil "Golden" Selim (beugró)

Soham "valens" Chowdhury (edző)

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!