Tarik hamarosan a MIBR játékosa lehet

A Made in Brazil névnek egyre kevesebb értelme van.

Az előző napokban –részben a Coldzerával kapcsolatos furcsaságok miatt– napvilágot látott egy hír, miszerint a Cloud9 kiváló játékosa –és a Major egyik legjobbja–, név szerint Tarik átigazol a MIBR-be. Azóta Coldzera elárulta, hogy ő biztos marad, és nem is érti miért pletykálnak olyanokat a rajongók, hogy már nem is a csapat tagja.

Coldzerának esze ágában sincs elhagynia a MIBR-t

Nemrégiben felröppentek a hírek, hogy Cold otthagyhatja a csapatát, –de ezt végül megcáfolta a kiváló brazil játékos.

Ettől függetlenül viszont a MIBR nem tett le Tarikról, hiszen DeKaY után most már neL is megerősítette Twitteren, hogy valószínűleg már ezen a héten bejelentik Tarik érkezését és minden bizonnyal Boltz helyére érkezik majd meg az amerikai játékos.

Ezek szerint tehát FalleNék tényleg komolyan vették az angolórákat, és most már az sem zavarja őket, hogy két amerikai játékossal játszanak együtt. Stewie beszoktatása nem volt zökkenőmentes, a csapat pedig még mindig nem ért el túl jó eredményeket. Éppen emiatt írtuk mi is, hogy a hó végi ELEAGUE Premier után valószínűleg cserélnek egy játékost, de minden bizonnyal tévedtünk, hiszen FalleN már lekörözött minket és meg is kötötték az üzletet. Ez részben azt is jelenti, hogy a FACEIT Majorön valószínűleg a Fer, FalleN, Coldzera, Stewie2k, Tarik ötös képviseli majd a MIBR-t, a helyezésük pedig leginkább Tarikon fog múlni, akivel –ha többet tud nyújtani a halovány Boltz-nál– biztos komolyabb sikereket is elérhetnek, –persze a végső győzelemre azért ne számítsunk.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!