NBK egy karnyújtásnyira van a Cloud9-tól

NBK egy karnyújtásnyira van a Cloud9-tól

A források szerint jelenleg is gyakorol velük, így minden bizonnyal a francia irányító váltja majd FNS-t.

Pár hónappal ezelőtt érkezett a kicsit meghökkentő hír, hogy a Cloud9 Stewie2k pótlásaként FNS-t választotta, méghozzá pár forrás szerint 200 ezer dollárért. Nem kellett túl nagy szakértőnek lennünk hogy lássuk: ez egy komoly hiba, ami nem igazán fogja növelni a C9 esélyeit. A hetek teltek az eredmények viszont csak nem jöttek, így sokan azonnal kritizálni kezdték a kék-fehérek legújabb igazolását. Eközben Franciaországban, még kicsiny hazánkat is megszégyenítő forgás alakult ki, így jó pár játékos szabadúszó lett. Köztük volt Apex és NBK is, akiket ki is szemelt magának a Cloud9.

Riport: Ex-G2 játékos érkezhet a Cloud9-ba

Alig tette be a lábát FNS, máris azt rebesgetik, hogy kikerül a Cloud9-ból és egy francia játékos váltja majd.

Szinte azonnal kispadra ültették FNS-t és elkezdték átgondolni a helyzetet, hogy ki lenne a hasznosabb csapattag. Végül nagyon úgy tűnik, hogy NBK mellett döntöttek, hiszen az egyik legnagyobb francia e-sport hírportál, a VaKarM szerint az irányító már a C9-os srácokkal gyakorol és egyelőre próbaidősként került be a csapatba.

Véleményem szerint ez az igazolás csak jót jelent a szervezetnek, azt leszámítva, hogy az ECS-ben már eljátszották a szezononkénti egy csere lehetőséget FNS-re. Ettől függetlenül a csapat újra jól működhet majd, hiszen csak egymást kell megszokniuk, nyelvi akadályok ezúttal nem lesznek, mert NBK egy remekül kommunikáló játékos, aki folyékonyan beszél angolul. Ezek szerint viszont Apexnek másik otthont kell találni, míg NBK talán jobb helyre is került, mint ahol eddig sínylődött. A források persze tévedhetnek és még mindig nincs egy szerződés sem aláírva, így a fent említetteket ne vegyétek készpénznek.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!