Új mágneses kártyák és próbáld ki a Boomsday-t egy héttel a kiadás előtt

Új mágneses kártyák és próbáld ki a Boomsday-t egy héttel a kiadás előtt

Tegnap Stephen Chang kicsit beszélt nekünk a Magnetic mechanikáról; felfedett négy új lapot és arról is hírt kaptunk, hogy egy speciális Fireside Gathering keretében augusztus elején kipróbálhatjuk az új kiegészítőt.

Azt már tudjuk, hogy a Boomsday Project egyik központi mechanikája a Magnetic –és persze a Mech– lények lesznek. Hogy ezek hogy is működnek majd, arról már egy korábbi cikkünkben írtunk; ha lemaradtatok volna róla, akkor itt elolvashatjátok.

Hogyan és mivel működnek a Magnetic lények? - Standard

Anno általánosban megtanultuk, hogy is működnek a mágnesek, –viszont most újra fel kell fedeznünk ezt a tudást, mégpedig a Hearthstone világában.

Azonban a tegnapi este egy videót kaptunk, ahol Stephen Chang, a Team5 egyik fejlesztője új információkat osztott meg velünk, és négy új lapot is mutatott nekünk, –köztük egy Neutral Legendary-val.

Arról már szó volt, hogyan is működnek a Magnetic lények, miszerint ezeket akkor lehet összeolvasztani, ha bal oldalról közelítjük őket egymáshoz. Ha jobb oldalról próbálkozunk, akkor egyszerűen két lény kerül a boardra. Ennek az a magyarázata, hogy egy mágnesnek polaritása van, egyik oldalon vonz, a másikon taszít. A tegnapi videó óta azt is tudjuk, hogy nem minden kaszt kap ilyen lényeket. A Neutral lények mellett a Hunter, a Warrior és a Paladin játszhat majd a mágnesekkel, –aki tehát azt várta, hogy visszatérhet a Mech Mage, annak van egy rossz hírem, egyre valószínűbb, hogy nem így lesz.

Persze a lapok felfedése mellett kaptunk egy kis magyarázatot is a Magnetic és Mech lények mellé. Azt fontos tisztázni, hogy a Mech lények támadó értéke általában alacsony lesz, a manaköltségükhöz képest. Ezzel azt akarják elérni, hogy ne lehessen nagyon durva buffokat pakolni egy lenn lévő lényre és befejezni a játékot olyankor, amikor még nincs itt az ideje. Viszont életerőben ott lesznek a szeren a kis masinák, illetve más eszközöket is kapnak azért, hogy ott tudjanak maradni a board-on, például "Cant be targeted by spells or hero powers".

Ezen kívül pedig van egy másik hírünk is, miszerint Augusztus 4-én és 5-én, pár kijelölt Fireside Gathering keretében ki lehet próbálni az új kiegészítőt, szerte a világban. Az igazán jó hír pedig, hogy minderre itthon is lesz lehetőségünk a Meltdown Budapest-ben. A Brawl szabálya annyi lesz, hogy csak saját gyűjteményből lehet összeállítani a paklinkat, és nem lehet craftolni vagy törni előtte. Ez nagyjából annyit jelent, hogy Augusztus 4-én már lehet bontani a csomagokat; hát nem lesz hosszú a felfedési szezon az már egyszer biztos. Ha pedig kipróbálnátok a dolgokat, akkor a következő linken minden infót megtaláltok arról, hogy hova kell menetek.

Fireside Gatherings

Get together with friends old and new to play Hearthstone in public gathering spots. Whether it's a local coffee shop, book store, or campus lounge –find your tavern and spread the word! Participate in a Fireside Gathering, and the special Fireside card back will be added to your collection.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!