A FaZe Clan ismét lecsapott, saját PC kill rekordjukat döntötték meg

A FaZe Clan ismét lecsapott, saját PC kill rekordjukat döntötték meg

Nem sokkal ugyan, de a rekord az rekord; ezeken a szinteken pedig már gigászi teljesítmény!

A FaZe Clan Fortnite játékosai, különösen Tfue és cLoak igen nagy hírnévnek örvendenek. A rendszeres Friday Fortnite Tournament részvételeikkel, no meg győzelmeikkel és streamjeikkel a közösség ezreit érik el. Természetesen nem tartanának ott ahol, ha nem játszanának piszok jól.

A Fortnite világában jó ideje kialakult már egyfajta versengés a játékosok között; számtalan kategóriában igyekeznek minél több gyilkosságot megszerezni a versenyben "résztvevők". A rakéta kilövésekor például egy játékos azzal "írta be magát a történelembe", hogy a bámészkodók alól kivágta a gigászi rámpát, ezzel pedig 48 gyilkosságot zsebelt be. A FaZe Clan ezt nem hagyta sokáig, az egyik Friday Fortnite Tournament mérkőzésről 53 gyilkossággal jöttek ki, most pedig megdöntve a saját rekordjukat 54 elimination íródott a squad nevéhez. Nem sok, mindössze 1 gyilkosság, ám ez már az a szint, amihez tényleg vérbeli profinak kell lenni.

A taktikájuk egyébként elég egyszerű volt, mindannyian különböző, nagy aktivitást mutató területekre ugrottak. Tfue ment Paradise Palms-ba, Jaomock és cLoak Tiltedbe, illetve Pleasantbe, Tennp0 pedig Retailben kezdett, majd Salty, Dusty és Tomato körül szaladgált, ám így is mindössze egy emberrel találkozott. Tfue-ra sokan mondják, hogy túlságosan toxic, illetve hogy gátlástalanul mindent megtesz a győzelem érdekében: bátran használja a különféle glitcheket is akár, a tényen azonban, hogy egy piszok jó játékosról beszélünk, még ez sem változtat; kevés ember van megáldva azzal a tehetséggel, amivel ő rendelkezik.

Nektek mennyi volt a csapattal a kill rekordotok?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!