Tényleg Fortnite sorozatot csinál a Disney XD?

Ellepte az egész internetet a Tweet; de aki kicsit alaposabban ránézett, az egyből rájött a turpisságra.

A tegnapi nap folyamán jó pár hír oldalt ellepett egy Tweet, miszerint 2019 augusztusára tervez a Disney XD egy Fortnite-os sorozatot.

Egyből el is indult a vita, hogy miért kell ilyen sorozatot készíteni, vagy egyáltalán miről szól majd ez az egész, de a szemfülesek hamar észrevehették, hogy egy betű bizony nem stimmel a Twitter felhasználó nevében, és a követők száma közel sem annyi, mint az eredeti Disney XD oldalon. Tökéletes példája lett ez újból a hoax gyártásnak, –aminek a Fortnite pont tökéletes melegágya, hiszen borzasztóan népszerű, és leginkább könnyen befolyásolható fiatalok játszanak vele. A jövőben még biztosan lesznek hasonló próbálkozások, így érdemes mindennek utánajárni, amit olvastok, hiszen előfordulhat, hogy megpróbálnak tévhiteket elhitetni veletek.

Persze nem lett volna nehéz dolga senkinek, hiszen ha a név még nem is volt egyből árulkodó a következő tweet-ben egy videó egyértelműen bemutatta, hogy csak egy paródiáról beszélünk:

Emellett a trollkodás tovább is fajult: az IMDB-re is felkerült a Fortnite Movie, de ott eléggé alpári leírást kapott, amit azóta töröltek is. Ettől függetlenül már korábban is a levegőben lebegett egy Fortnite film ötlete, –de ezt az Epic Games gyorsan megcáfolta. Elmondták, hogy a közeljövőben nem terveznek semmilyen hasonló dolgot.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!