Két játékos ott volt az összes major rájátszásában!

Valakinek még egy sem jött össze, viszont ők már tízen is túlvannak.

Lejutni egy CSGO major versenyre minden játékos álma, a rájátszásba bejutni meg már egy újabb cél. Viszont vannak olyan játékosok, akik köszönhetően a legenda státusznak az összes major-ön ott voltak, –sőt mitöbb–, a playoffba is mindig bejutottak. 

Melyik profi tolja ki a legtöbb sebzést a versenyeken?

tbr | 18/07/18 17:00 A SixteenZero összeszedte az elmúlt három hónap profi meccseinek közel 20 000 körét - online és LAN-os számokat egyaránt -, hogy néhány érdekes ábrán megmutassák, kik voltak a legjobbak ebben az időszakban a versenypályákon. A statisztika alapja az ADR, vagyis az átlagos körönkénti sebzés.

Összesen 17 játékos van, akik az eddig rendezett összes legrangosabb CSGO versenyen részt vettek. Közülük 13-nak már sikerült kvalifikálnia magát a következő, londoni FACEIT Major-re is. Ezt követően elég durva abba belegondolni, hogy mindössze csak kettő embernek sikerült 12-ből 12-szer bejutni a rájátszásba. Ez a két játékos pedig nem más, mint: Freddy "KRIMZ" Johansson, valamint Olof "olofmeister" Kajbjer. 

Egy csapatban kezdték a CSGO karrierjüket, viszont mára már szétváltak útjaik, KRIMZ még mindig hűséges a svéd fnatic-hoz, míg olof már a FaZe csapatát erősíti. A két játékos összesen 11 major versenyen vett részt közösen, amiből kettőt meg is tudtak nyerni, pontosabban az ESL One Cologne 2015-öt és az ESL One Katowice 2015-öt. Legelső versenyük a 2013-as DreamHack Winter volt, még az LGB eSports égisze alatt, ahol az 5-8. helyet sikerült megszerezniük. A következő major-ön is még az LGB-vel indultak, itt már az elődöntőkig is eljutottak. Ezt követően igazolta le őket a fnatic, akikkel 9-szer vettek részt a legrangosabb CSGO versenyen. Tavaly augusztus végén olofmeister eligazolt a FaZe csapatába, akikkel szintén sikerült lejutnia, –sőt, majdnem meg is nyerték az ELEAGUE atlantai tornáját. 

Olof-nak és KRIMZ-nek jó esélye van továbbfolytatni ezt a sorozatot, ugyanis a londoni major-ön is jó esélyük van arra, hogy bejussanak a rájátszásba. Nem semmi, hogy több, mint 5 éve tudnak olyan professzionális szintet képviselni, amivel az összes rájátszásba sikerült bejutniuk. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!