FNX és bit is távozhat az NTC csapatából

FNX és bit is távozhat az NTC csapatából

Egyes pletykák szerint a teljesítményük végett kerülhetnek ki az NTC szárnyai alól.

Napvilágot láttak olyan hírek, miszerint az NTC brazil ötöséből hamarosan távozhat a két legidősebb tag, névszerint fnx és bit. A csapat teljesítése alapján ahogy elnézzük, akár ezek a pletykák hamarosan hivatalos hírré is válhatnak, hiszen egyik LAN eseményen sem tudtak kiemelkedőt mutatni.

Az ESL One Belo Horizonte versenyén 2-0-ra a mousesports utána pedig 2-1-re a BIG ellen szenvedtek vereséget, hamar kiesve a tornáról. Ezt követően érkezett egy LAN Olaszországban, a ZOTAC Cup Masters 2018, ahol a nyitómeccsen egy BO1 keretein belül 16-7-re maradtak alul a Valiance csapata ellen, majd a kiesés ellen zajló BO3 összecsapáson a Winstrike (ex-QBF) ötösét győzték le 2-1-re, ezután a decider mérkőzésen a TAZ vezette Kinguin-tól kaptak ki 2-0-ra. Bár az online kvalifikáción győztek a Minor dél-amerikai kvalifikációján, az offline Minoron nem ezt az NTC-t láthattuk, a nyitómérkőzésen 16-12-re kaptak ki az eUnited ellen, aztán a Swole Patrol-t sikerült legyőzniük 2-0-ra elkerülve ezzel a kiesést, de a csoportból nem sikerült kijutniuk ismételten, hiszen érkezett az eUnited újra, és 2-0-val kiejtette a brazilokat. Ezeken a versenyeken pedig a két legrosszabb fnx és bit volt a maguk 0.95-ös és 0.75-ös rating-el.

A csapat edzője, Alessandro " Apoka " Marcucci azt nyilatkozta az amerikai Minor előtt, hogy a csapat jövője –és a következő lépések– a verseny után kerülnek megbeszélésre. Mindenesetre ha a hírek beigazolódnak, a csapat tagjai a következőek maradnak:

Kíváncsian várjuk a fejleményeket. Ti mit gondoltok, tényleg ez a páros lenne a csapat hátráltatója?

Borítókép: HLTV.org

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!