A közösség nagy része örülne a szintcsökkentésnek

A közösség nagy része örülne a szintcsökkentésnek

Újra felhevült a vita a témával kapcsolatban, de úgy néz ki, hogy sokkal többen támogatják azt, hogy újra 60/70 legyen a maximum szint.

Kevesebb, mint egy hónap múlva végre megérkezik a várva várt Battle for Azeroth, ezért az elmúlt időkben a szokásos Blizzard Q&A-k is gyakoribbak lettek a jól ismert Ion Hazzikostas-szal. Ezúttal viszont túl sok érdekességet nem tudhattunk meg, hiszen már a sokadik kérdezz-feleleknél tartunk, ámbár Ion úgy döntött, hogy kér a közösségtől egy kis visszajelzést arról, hogy a stat squish után mennyire lenne jó ötlet a szintet is összenyomni és mondjuk csak 60-ig vagy 70-ig fejlődni. Régebben már volt erről szó, a kérdés pedig egyből egy-két fontos beszélgetést indított el a Reddit WoW-os aloldalán. A közösség nagyobb része egyértelműen örülne annak, ha a következő kiegészítő alkalmával már nem 130-as szintre kéne felfejlődni, hanem csak 60-ra vagy 70-re, így akár választhatnánk is, hogy az előző kiegészítőkből melyik történetszálat szeretnénk végigvinni. Ebben rengeteget segít az is, hogy mostantól a mobok is velünk együtt fejlődnek egy bizonyos ideig, így akár azt is megcsinálhatjuk, amit a South Park hősei már 2006-ban összehoztak.

De miért is van szükség erre és miért lett volna a BfA a legjobb alkalom?

Leginkább azért mert a jelenlegi fejlődés borzasztóan ritkán jutalmaz és sokszor nagyon unalmas is tud lenni, hogy rengeteg szintet lépünk mégsem érezzük úgy, hogy fejlődünk a játékban. Mint azt már tudjuk, a történet szerint a seb gyógyítása miatt áldoztuk fel a fegyvereinket, így tökéletes alkalom lett volna, hogyha nem csak az artifact fegyvert, de még a szintünk egy részét is felhasználjuk azért, hogy meggyógyítsuk Azeroth-ot. Elég fura látvány, ahogy az univerzum legerősebb démonjai után újra kalózokat kell ütlegelnünk egy kis szigeten úgy, hogy a szintünkből semmit nem veszítettünk, sőt...

Ettől függetlenül könnyedén megmagyarázható, hogy miért nem csökkentették a szintünket, hiszen se a közösség álláspontját nem imserték még akkor, sem azt, hogy ez mennyi munkával és bakival járna. Már a stat squish sem ment zökkenőmentesen, ha pedig még a szintünket is lecsökkentették volna, akkor lehet, hogy most már a 85. Hotfix érkezne meg a játékhoz.

Hotfixes: July 19, 2018 - WoW

Here you'll find a list of hotfixes that address various issues related to World of Warcraft: Battle For Azeroth. Some of the hotfixes below take effect the moment they were implemented, while others may require scheduled realm restarts to go into effect. Please keep in mind that some issues cannot be addressed without a client-side patch update.

Logikusan végiggondolva viszont a kozmetikán kívül szinte semmi értelme nem lenne ennek, hiszen ugyanannyi időt töltenék el fejlődéssel csak kevesebb szintért, ezért a közösség örömmel fogadná azt is, ha egy picit gyorsabban fejlődhetnénk fel max szintre, amivel én már nem értek teljesen egyet, de valószínűleg a közösség nagy része sokkal több altot húzott ki, mint én. Összesítve tehát nagyon jól jönne egy szintcsökkentés, de ez rengeteg technikai problémával járna, így amíg nem biztosak abban, hogy tökéletesen be tudják rakni a játékba, addig inkább maradjon a mostani rendszer és pár év múlva majd találkozunk a 150-es szinten.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!