Bónuszkódért szurkolhatunk honfitársunknak a ma esti showmeccsen!

Bónuszkódért szurkolhatunk honfitársunknak a ma esti showmeccsen!

A legjobb európai és amerikai csapatok egymásnak feszülnek, sőt még egy értékes bónuszkódot is aktiválhattok.

Az Arms Race kampány a FAME és a MAHOU összecsapásában csúcsosodik ki, egyúttal ez egy bemutató mérkőzés, ami az európai és az amerikai szerver e-sport kedvelőit egyszerre mozgatja meg, hiszen nemcsak élőben követhetjük ma este 20:00 órától a résztvevők csatornáin a meccset, hanem még egy bónuszkódot is beválthatunk, -feltéve, ha helyesen tippelünk a győztes együttesre.

Magyar játékos a FAME soraiban

A FAME összeállításában helyet kapott az európai szerver talán legjobb parancsnokának tartott Majstora, és persze Dakillzor is ott lesz, de nekünk kétségtelenül az a legfontosabb, hogy Gosztonyi "Gosztonyi_on_T1LT" Barnabás képviseli majd kis hazánkat ezen a világrészeket megmozgató eseményen.

Előre a bónuszkódért!

Személy szerint két okot is fel tudnék hozni amellett, hogy a FAME együttesére szavazzatok. Az első -és talán ez nyomja a legtöbbet a latba-, hogy az európai szerver egyértelműen magasabb színvonalat képvisel, mint amerikai, és a második, hogy az európai bónuszkód értékesebb jutalmakkal kecsegtet.

EUWINS NAWINS
5 db Személyes tartalék: +300% legénységi XP 1 órán keresztül
5 db Személyes tartalék: +50% kredit 1 órán keresztül
5 db Személyes tartalék: +100% XP 1 órán keresztül
5 db Személyes tartalék: +100% legénységi XP 1 órán keresztül
5 db Személyes tartalék: +50% XP 1 órán keresztül
5 db Személyes tartalék: +200% free XP 1 órán keresztül

A kódokat ma este 20:00 óráig tudjátok aktiválni a worldoftanks.eu oldalon az Activate Wargaming Code alponton válthatjátok be.

Nézd élőben a showmeccset! Kezdés: 20:00 (CEST)

A FAME szemszögéből ezen a linken keresztül, míg a MAHOU szemszögéből ezen a linken keresztül nézhetitek élőben a csatákat.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.