EspiranTo és frozen egy csapatban? Tessék?!

EspiranTo és frozen egy csapatban? Tessék?!

A Flickshot riportja szerint hamarosan egy felállásban köt ki a két fiatal tehetség!

Újabb csere várható az Imperialnál, ugyanis Rokas "EspiranTo" Milasauskas visszatéréséről és két új igazolásról számolt be tegnap délután a Flickshot.fr. NeL riportja alig pár nappal azután futott be, hogy a brit szervezet kispadra ültette a fiatal litvánt egy komolyabb nézeteltérés után.

EspiranTo azért került ki a kezdőből, mert nem szeretett volna az új irányítóval, Kevin "kRYSTAL" Amenddel játszani. Végül a társak nem akartak belemenni kRYSTAL kivágásába, ezért a csapat sztárja ultimátumot adott a többieknek: vagy ő, vagy kRYSTAL. Meglepő módon az utóbbi opció mellett döntöttek a társak és a menedzsment, de a Flickshot értesülései szerint most mégis meggondolták magukat.

Elengedi a CS ötösét az eXtatus, frozen és társai szabadon igazolhatóvá váltak

Két héten belül frozen 16 lesz; így akár egy nagy csapat is elviheti.

A helyzet értelmében a másfél hónapja leigazolt irányító kikerül a kezdőből Jesper "TENZKI" Plougmannnal együtt. Az ő helyüket pedig váratlan nevekkel pótolják: a montenegrói FPL-sztár, Nikola "Lobanjica" Mijomanović és az eXtatus-ból ismert – végre 16 éves, tehát bármilyen versenyen bevethető – szlovák tehetség, David "frozen" Čerňanský érkezhetnek az Imperialhoz. Ha ez megtörténik, akkor a szervezet megkaparinthatja 2018 két legnagyobb fiatal reménységét, ami igen nagy fegyvertény lehet számukra a jövőben.

A Flickshot szerint Lobanjica lesz az új felállásban az irányító. Ez egy rendkívül meglepő és furcsa fordulat, ugyanis a meglehetősen nagy FPL-tapasztalaton kívül semmilyen profi csapatban nem játszott még a 28 éves játékos ezidáig. Egyelőre mindketten próbaidőn lesznek, tehát a szervezet még visszatérhet a kRYSTAL-projekthez később, ha nem jönne be ez. Az Imperial első hivatalos meccse az új csapattal jövőhét pénteken lehet a Starladder kvalifikációján.

Ha neL riportja beigazolódik, akkor az alábbi felállással folytathatja az Imperial:

Nemanja "nexa" Isaković
Žygimantas "nukkye" Chmieliauskas
⁠Rokas "EspiranTo" Milasauskas
David "frozen" Čerňanský (próbaidős)
Nikola "Lobanjica" Mijomanović  (próbaidős)

Neil "NeiL_M" Murphy (edző)

⁠Jesper "TENZKI" Plougmann (tartalék)
Kevin "kRYSTAL" Amend  (tartalék)

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!