A WoT istenei: magyar játékosok a FAME-ben!

A WoT istenei: magyar játékosok a FAME-ben!

A legmagasabb szinteken játszó magyar játékosok a legerősebb európai klánt, a FAME sorait erősítik.

Szombaton még Gosztonyi "Gosztonyi_on_T1LT" Barnabásért szoríthattunk a FAME vs MAHOU bemutatómérkőzésen -ami végül a FAME magabiztos 7:1-es győzelmével zárult-, így ennek apropóján összeszedtük nektek azokat a játékosokat, akik kis hazánkból egyenesen a top európai klánok hadszínterének nagyszínpadára repültek.

Mi kell ahhoz, hogy csatlakozhass a FAME-hez?

A World of Tanks hivatalos oldalán a FAME klánleírásában hat szempontnak kell eleget tenni, hogy egyáltalán elbírálják a jelentkezésedet. 

  1. Angoltudás és kommunikáció a csaták alatt.
  2. 3100 feletti WN8, reroll játékosoknak 3800 feletti WN8.
  3. Sok tier X-es meta tank (pl. Object 268 V4, Object 907, WZ-111 5A, Type 5 Heavy).
  4. Harmadik kiválóságjel a tier X-es meta tankokon.
  5. Az átlagsebzés (tier X-es tankoknál) 3.600 körül, az OP tankokon pedig 4.200 körül.
  6. Átlag feletti IQ.

Kajzoo

Wagner "kajzoo" Erik nemcsak a Wargaming.net League regionális döntőiben és a World of Tanks világbajnokságon bizonyított, de már régóta a FAME oszlopos tagja, aki kimagasló játéktudásával és elszántságával vetette meg lábát a profik között.

Gosztonyi_on_T1LT

Ahogy Kajzoo, úgy Gosztonyi "Gosztonyi_on_T1LT" Barnabás is részt vett különféle e-sport bajnokságokon, így legutóbb tavaly ősszel az I. Morphelo bajnokság döntőjében csapatával a TriggR ellen mérkőzött meg. Első komolyabb versenyéről a FAME kötelékében a cikk elején már említést tettünk, és erről az élményéről Gosztonyi így nyilatkozott:

"Egész jó élmény volt a sok ex golden league játékossal együtt játszani. A legnehezebb talán a meccs előtti izgalom volt."

Tomsa

Tomsa kicsit több, mint egy hónapja csatlakozott a FAME-hez, és korábban olyan klánokban harcolt, mint a S3AL vagy a TRIGG.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.